Food, Smartson

My Moment från Lindahls Mejeri

Vill du bli testpilot för Lindahls nya drickyoghurt My Moment fullproppad med aktiv bakteriekultur? I så fall tycker jag att du ska ansöka om det här.

My Moment

Så här skriver Lindahls om sin nya drickyoghurt

My Moment är en drickyoghurt fullproppad med aktiv bakteriekultur – förpackad i en praktisk och behändig flaska. I en enda 100 ml flaska finns mer än 200 miljoner Lactobacillus och 100 miljoner Bifidobakterier. Forskare menar att dessa probiotiska bakterier konkurrerar ut skadliga bakterier samt att levande bakterier förbättrar laktosnedbrytningen i tarmen. En balanserad och varierad kost i kombination med motion är grunden för en hälsosam livsstil. Lägg till en stund för dig själv då och då och kroppen tackar dig med välbefinnande.
– My life, My day, My Moment!

Kolla in videoklippet för att se lite mer Lindahls My Moment .

Du kanske också gillar…