Food, KFC, Today

Middag hos Grevinnan och Jugge

Igår kväll var vi bjudna på middag hos Grevinnan och Jugge och som vanligt hade vi det otroligt trevligt. Vi började kvällen på deras altan och trotsade vädergudarna lite. Ingen sol men heller inget regn till och börja med. Efter en stund åkte parasolet upp men det var varmt trots duggregnet. En liten fördrink serverades med melon – gott, gott-i-gott-gott. Det finns inget som är så gott som vattenmelon när det är lite varmt ute.

Men när vi började grilla kom det riktiga regnet och vi flyttade in. Trevlig middag med variation och vin samt öl blev det. Och till det mycket skratt och historier.

Till laxen och chorizon serverades ris, haricots verte, citronmajonnäs samt Grevinnans egenlagade sås. Mycket mycket gott var det!

Till efterrätt blev det sen ost och kex. Tyvärr var man ganska mätt eftermaten så det kändes som att man kanske inte hade “behövt” mer mat – men det stoppade inte oss :-).

När vi ätit klart och skulle koka kaffe blev det strömavbrott och vi fick tända ljus och koka kaffe på stormkök istället. Men det gick lika bra det.

Tack för en mycket trevlig kväll!

Du kanske också gillar…