Fjällen, Food, Photography

Fjällen 2013 Söndag

Temp: -7.

Fjällen. Stillheten och lugnet vaknade vi till. Frukost och sen åkte Adde och jag till Fjätervålen, där närmaste skidorten ligger och tittade när Dr. SpiderPig och ThAnakin åkte skidor. Fikade i värmestugan med varm choklad och grillad mozzarella/seranoskinka smörgås. Sen åkte vi vidare, och försökte åka in till Fjäterfallet men det var ej snöröjt. Ookami hade säkerligen klarat det, men det hade varit dumt att köra fast ute i snölandskapet. Istället åkte vi Idrefjäll och därefter till Ostfjället och sen hem. Svärföräldrarna kom upp på kvällen.Till middag blev det en medelhavskycklinggryta med ris och min Moccasemifreddo till efterrätt.

Bok: Viveca Sten I de lugnaste vatten

2013-03-28 Fjällen 2013 söndag 01 2013-03-28 Fjällen 2013 söndag 02 2013-03-28 Fjällen 2013 söndag 03 2013-03-28 Fjällen 2013 söndag 04

//The Annual trip to the mountains of Dalarna and specifically of Lillfjäten has been a real blast with lots of snow and sun. The coldest year that I can remember but also with the most snow. Beautifully sunny at times and we have had lots of fun. A lovely week – lots of pictures and lots of snow. Thanks for this week!//

Resten av veckan: Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag

Du kanske också gillar…