Adde Food

Lördagskväll

I lördags blev det en spontan-date med Grevinnan och Sir. Vi tog oss till Heron City och åt goda hamburgare på O’Learys sen blev det Hamilton 2. Inte dumt alls och väldigt trevligt! =)

Jag testade en Garlique hamburgare och Adde en starkare hamburgare som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Båda goda och riktiga hamburgare! Mums. Grevinnan och Sir tog varsin Boston Celtic BBQ Cheeseburger som också var god. Jag är sugen på att testa allihop =)20120925-133144.jpg

Sen blev det som sagt Hamilton 2, och de andra som hade läst boken var besvikna. Filmen höll helt enkelt inte måttet. Jag tyckte väl egentligen inte att det var någon höjdarfilm, men jag vet inte, jag hade inga förväntningar heller…

20120925-133151.jpg

En mysig kväll med finaste vännerna. Fler sånna tack!

 

 

 

Du kanske också gillar…