Adde, Bibbi.Ulf, Festivities, Food, Mom-Dad, Rulle

Pappas födelsedagsfika

Efter den härliga frukosten stod vi oss länge, och så kunde vi förbereda eftermiddagens och kvällens festligheter. Tidigt på eftermiddagen kom (min farbror) Rulle och (min faster och hennes man) Bibbi och Uffe för att börja festligheterna. Vi började med att fika med mammas blåmögelostgifflar och spenatpuffar. Mums!

Sen delades det ut paket, till Pappa såklart och så Rulle, eftersom han fyller år den 2 juli och så till lilla mig – för att jag fyllt 30! Oj, vad förvånad jag blev, men också väldigt väldigt glad över innehållet. Precis vad jag ville ha – ett så vackert rosa Mateus fat! Åh, jag har gått och tittat på det länge! =)

Men det bästa var att vi satt och skrattade bara som vi kan göra i familjen och njöt utav varandras sällskap. =)

Dad’s birthday lunch/coffee with my aunt and her husband and my uncle whom came in the early afternoon to start the celebrations early =)

20130704-162947.jpg

20130704-162956.jpg

20130704-163002.jpg

20130704-163010.jpg

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] att ha ätit en stor frukost och fikat med de bästa så började det bli dags att förbereda kvällens festligheter. Adde och jag drog upp […]

  2. […] vi fortfarande kände oss hungriga trots frukost, fika och middag så fick det även bli tårta till pappa. =) Hur skulle det annars se ut? Tårta är ju […]

Kommentarer är stängda.