Adde, In-laws, Sjöbo

Sjöbo – dag 1

Helgen efter vi var nere i Sjöbo första gången åkte vi ner igen för att fortsätta med flytt, renovering, inflyttande och byggande av övervåning. Men vi tog småvägarna på vägen ner och tittade på vackra Sverige i sommarskrud. Och så ett besök på Kosta Outlet för lite shopping också. Och tyvärr råkade vi även ut för en punka på bilen. så allt som allt tog det väldigt lång tid att komma ner men vi hade fått lite äventyr och så lite tid att umgås på tu man hand.

Vi började tidigt och vädret var inte speciellt kul, mycket gråa moln och några stänk.

20130730-150749.jpg
I Lessebo åt vi pizza på en lokal pizzeria. Riktigt goda pizzor och så tittade solen fram.

20130730-150819.jpg
En Buzzola med massor med smak och knaprig botten.

20130730-150844.jpg
Efter någon timme på Kosta Outlet hittade vi denna söta lapp på vår ruta från snälla Carine från Norge. Så det var bara att packa ur bilen och ställa sig och byta däck. Sen färdas söderut i 80 km/timmen. Men det var ju soligt!

20130730-150919.jpg
Väl framme i Sjöbo så åts det middag tillsammans med Svärföräldrarna, Dr. SpiderPig, Svägerska samt barnen och så möblerade vi om lite så att vi fick pojkarnas sovrum och kunde lägga oss på vår uppblåsbara madrass och försöka få några timmars sömn efter en sen kväll.

20130730-150941.jpg

//First day on our vacation, we made our way down to Sjöbo and my brother-in-law. We had a few stops along the way and got a flat tire to slow us down some more. But we made it!//

Du kanske också gillar…