Food

Berga Sushi & Café, Linköping

Adde och jag är väldigt förtjusta i Sushi och äter det gärna ofta. Det är nyttigt och gott och något av en favorit. Så självklart har vi varit på jakt efter ett bra sushi-ställe i Linköping. Tidigare åt vi alltid på Kikkobar, som hade Linköpings absolut bästa sushi, men de har stängt. Så nu är vi på jakt efter ett nytt ställe och fick rekommendationen om Berga Sushi & Café. Vi har nu testat sushin två gånger och båda gångerna har det varit riktigt gott! Fina bitar och god fisk – precis som det ska vara.

Det skadar ju i och for sig inte att testa andra ställen, så om du har några tips, tar vi tacksamt emot dem! 20140208-153423.jpg

Senaste tiden har vi inte ätit så mycket roligt eftersom jag inte har haft någon som helst ork men nu hoppas jag komma igång igen, snart kanske… Och då får jag massor med inspiration från Middagshjälpen. Vill du också gå med i Middagshjälpen så kan jag värva dig så får du 500 poäng extra!

Du kanske också gillar…