Food

Campino i Söderköping

Nu är vi ensamma igen, svärföräldrarna har åkt iväg igen och vi kände för att komma ut ur huset lite så vi åkte till Söderköping på lördagseftermiddagen. Jag har ju i stort sett inte varit utanför huset mer än tre gånger de senaste veckorna eftersom jag varit sjuk. Vi stannade till och åt på Campino Pizzeria i Söderköping och det var en riktigt positiv upplevelse. Fräscha och rena lokaler, trevlig personal och riktigt riktigt god pizza med färska råvaror.

20140216-084738.jpg
Adde tog en Samuel med oxfilé, räkor, sparris och bea-sås och jag tog en Larsson med kyckling, räkor, färska champinjoner och bea-sås. Frasiga bottnar, handskalade räkor, färska ingredienser och god tomatsås. Ett perfekt recept på en riktigt bra pizza. Rekommenderas varmt!

Ni som inte bor i närheten av Söderköping och vill ni göra en egen hemmagjord pizza så finns det massor med goda recept på Middagshjälpen.

Du kanske också gillar…