Buzzador Media

Mofibo

Mofibos motto är En bra bok finns alltid nära till hands
I en månad nu har jag testat Mofibo via Buzzador. Det är en tjänst där man kan läsa tusentals böcker via mobilen eller läsplattan.

mofibo mofibo2
Det är en supersnabb och snidig tjänst när man är på rull men även när man ligger hemma i sängen. Jag använde Mofibo direkt när jag fick testa det, för den natten hade jag jättesvårt att somna och jag ville inte väcka Adde som låg bredvid med att tända lampan. Den natten läste jag nästan ut min första bok, del 2 av EngelsforstriloginEld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Jag hade läst del ett och längtade efter att få läsa del två och tre men hade inte köpt dem ännu. Men när jag såg att de fanns på Mofibo blev jag väldigt glad. Perfekt att testa appen.
IMG_0018.PNG

Jag tyckte det gick jättebra att läsa via mobilen, det var inga som helst problem för mig. Jag älskar ju annars mina pocket böcker men tycker att detta fungerade bra för jag kunde både läsa utan att störa men också alltid ha med mig boken, vilket iofs jag alltid har annars i handväskan, men nu även utan handväskan, för mobilen har man ju alltid med sig. Jag läste ut boken på nån dag, och började direkt med nästa bok, Nykeln.

IMG_0019.PNG

Funktionerna är jättesmarta, med offlineläge, hundöron, storlek på texten, ljusstyrka osv. Jag gillade verkligen appen. Dock var det vissa tillfällen som jag tyckte att det kändes som att appen hoppade lite väl många sidor när man bläddrar men annars var det riktigt bra att läsa via telefonen. Jag skulle helt klart kunna tänka mig ett abonnemang på Mofibo, men just nu hittade jag inga böcker som jag var intresserad av, men jag kan tänka mig att det kommer fler böcker hela tiden…

FYI Jag är Buzzador och får testa Linas matkasse gratis! Vill du bli Buzzador, klicka här!

Du kanske också gillar…