Buzzador, Food

Att ha testat Linas Matkasse

Att få testa Linas matkasse via Buzzador var riktigt härligt! Jag är riktigt nöjd med kassen och känner mig så glad att jag fick testa matkassen. Tre av recepten kommer blir stående recept här hemma kalkonbullarna, rödspättan och stroganoffen. Så himla goda recept! De andra två var inte våra favoriter men det var egentligen inte något fel på något av recepten, utan de föll oss helt enkelt inte i smaken.

När matkassen levererades var jag mäkta imponerad över råvarornas kvalitet, svenska råvaror samt eco-varor. Det är imponerande. Men tyvärr saknades mina cocktailtomater samt att blomkålen var svartprickig – så det var ju minus i kanten. Och sen tyckte jag att det var lite konstig att man inte fick med ett paket ris med i kassen med tanke på att två rätter skulle ha ris, men det är ju inte riktigt jag som bestämmer det. Men annars var det verkligen superbra. Gott, nyttigt, lättlagat och inspirerande!

Riktigt imponerande kasse som jag helt klart skulle vilja testa igen. Vi får fundera på när vi tar och testar den igen. Det är ju så smidigt att få råvarorna hemlevererade samt matsedeln för veckan klar. Smart! Och för vår del så fick vi en middag för två personer samt 2 matlådor med varje måltid, det var jättebra, mycket mat!

Rekommenderas varmt! Tack till Linas och Buzzador för att jag fick buzza om detta underbara påhitt. Jag fick till och med till en sms-buzzning =)

IMG_0118.JPG IMG_0098.JPG IMG_0104.JPG

FYI Jag är Buzzador och får testa Linas matkasse gratis! Vill du bli Buzzador, klicka här!

Du kanske också gillar…