Loppi

Recension: Loppiblogbag Höstkids

IMG_1684

LOPPIblogbag Höstkids innehåller följande:

Acrilex KidsZooKalk+D-vitamin
Acrilex KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.

Goda och söta små vitaminer och omtyckta av alla barn som fick testa. Gillar färgerna och att det är små kaniner. Garanterat barnvänliga!

ColdZyme
ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Åh, ja, precis som jag fick denna så blev jag sjuk. Och den hjälper för att lindra förkylningen för min förkylning försvann på någon dag dock höll min hosta i sig och är kvar än idag. Fungerar både i förebyggande syfte och i lindrande syfte. Jag tänker i alla fall alltid ha denna hemma, för jag tyckte den hjälpte!

Camilla Läckberg – Tukan Förlag
Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande – och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie…

Vilken riktigt härlig bok. Jag har inte läst någon av det tidigare Super-Charlieböckerna men denna gillar jag skarpt. Ett bra presenttips till barn i närheten!

Santa Maria
Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry
Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!

Gott men väldigt likt att bara ha Sweet chilisås på maten i efterhand. Vet inte om jag tycker att det gjorde så mycket för woken att steka i denna. Men var trevligt att testa. 

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.

Gott, bra om man inte orkar krydda själv. Dock tycker jag att smaken är lite väl klen men jag vill ju gärna ha min mat rätt och lite starkare och det går utmärkt att bara ha i lite färsk chili och ingefära tillsammans med grönsaker. Då blir det en kanon maträtt som är snabb.

CCS Healthcare AB
DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!

Omnomnom på doften! Trevligt att ha nu i förkylningstider, lätt att förhindra att få förkylningen alldeles för många gånger. 

LoppiMagasin uteblev dock fick vi en överraskning istället.

Linicin Prevent spray är det lusmedel förebyggande syfte som gör dig osynlig för lössen.

Ja, lusmedel är något som jag känner att jag helst slipper men visst när det behövs så behövs det. Någon som behöver så är det bara att hojta till, kan vara kul att veta om den är effektiv. 

Samarbete med Loppi.

Du kanske också gillar…