Loppi

LoppiBloggbag sommar

image

LOPPIblogbag sommar innehåller produkter från #BurtsBeesSverige #ellaskitchensverige #alvinochgänget #gasenibotten #grumme #jordan #familyfresh #meloncrush #softlan

Dags att testa!

 

Burt’s Bees som jag har älskat denna produktserie ända sedan vi var på ett Spot and Tell event för några år sedan. Det är verkligen ett go-to märke för min del och denna är lika underbar som alla andra. Har du inte testat gör det!

Family Fresh Melon Crush är inte en produkt jag brukar köpa men doften av denna är helt förknippad med sommar för mig. Jag skulle nästan kunna äta upp den. Gillas skarpt och kanske får bli ett stående inslag hemma hos oss.

Grumme Kulörtvätt sensitive är för mig en riktig fullträff. Ett tvättmedel utan parfym som håller färgerna och är flytande. Jag har precis gått över från tvättpulver till flytande för att jag tycker att pulvret är kvar i kläderna trots flera urrensningar. Och jag känner att jag inte behöver få fler känsligheter i mitt liv så detta funkar perfekt. Funkar riktigt bra.

Softlan Ultra Aroma Sensations med doft av Mandarin och Vanilj. Ytterligare en produkt som jag skulle vilja dricka, luktar i stort sett som världens godaste smoothie. Men tyvärr trodde jag att den skulle vara lite för stark för mig, men efter en tvätt så kände jag inte mycket doft. Men jag får nog skippa att tvätta sängkläder med denna, för det blir nog lite för mycket. Men annars mums!

Jordan är ju alltid Jordan och de ha helt enkelt det bästa tandborstarna. Just min hade älgar på och det är ju alltid lite roligt. Skön att borsta tänderna med.

Ella’s Kitchen får jag be grannbarnen om råd med, när vi har nästa fika =)

Och Alvin och Gänget ska jag slå igång nån gång i helgen… Jag älskar ju tecknade filmer.

 

Du kanske också gillar…