Festivities, Food

Ett mini påskbord

Eftersom Påsken inte riktigt firadas något speciellt hemma hos oss, så blev det lite annorlunda i år än tidigare år. Inga föräldrar eller bröder i närheten och så jobbade Adde natt under påsken så det blev en lite som det blev. Så istället för ett traditionellt firande med hela baletten, med mat och släkt så körde vi på ett mini-påskbord på Annandagen. Vi valde ut våra favoriter och så några nya godsaker så körde vi helt enkelt på det.

//A teeny tiny smörgåsbord/smorgasbord for easter with just our favorites!

IMG_4007

En räkomelett med handskalade räkor är inte fy skam…IMG_4008

Och ägghalvor även dem med handskalade räkor…IMG_4009

Och nyaste favoriten på påskbordet varmrökt lax. Tror jag kommer bli ett viktigt inslag från och med nu. Omnomnom!IMG_4010

Och så paj… min älskade paj… Prästostpaj blev det denna gången…Supergott IMG_4011Ett litet nätt påskbord som vi blev galet mätta på trots att det inte var så där superstort som det brukar. Och rester, ja det har vi en del av, med det gör ju inget, det är ju bara godsaker kvar =)

 

Du kanske också gillar…