Max, OakNose

Unpacking our lives

fullsizerender-1

Idag åkte Adde iväg för att vara skjutledare på älgbanan och Max och jag är hemma själva. Vi vilar, fixar i källaren och går på promenader. Max ligger väldigt länge på trappen och bara myser, det är verkligen hans favoritplats numera och han kan bli väldigt “blängig” om dörren inte öppnas =)

Jag fortsatte med att försöka packa upp kartongerna som vi haft i Gillestuga (vårt lagerutrymme) för att flytta dessa saker till mer permanenta platser samt till vårt riktiga lagerutrymme. Vi har ett rum i källaren som vi kallar för Torkrummet som vi inte haft någon som helst användning för. När vi köpte huset stod det 2 st stora gamla frysar, en frysbox från 50-talet och en stående frys från 90-talet – tyvärr visade det sig att dessa inte fungerade så bra så det blev bara att slänga dem… Och det är en historia för sig =) Men i alla fall, detta rum har inte använts alls utan har bara stått tomt. Så vi tog och städade rummet ordentligt från en del byggdam, tömde rummet på lite möbler och så köpte vi riktiga lagerhyllor och ställde rumt rummet. Nu har vi 45 hyllmeter med lagerutrymme där vi ska kunna organisera alla våra saker och kunna packa upp alla kartonger vi har. Eftersom vi håller på att renovera så mycket så kan man inte ha fram alla sakerna och det börjar bli lite jobbigt men om man kan ha dem i lagerrummet så blir det i alla fall tillgängligt. Sen är ju tanken att vi ska tömma gillestugan så att vi kan renovera det och börja använda rummet som ett gästrum/tv-rum.

Så det är en del uppackande och fixande just nu. Och det fixar jag med idag. Kul, jag älskar ju att organisera!

Ikväll ska jag åka över till Norrköping för att möta upp Adde och sen åker vi till Familjen J-skog, det ska bli så roligt att träffa dem igen. Det var länge sedan nu. Sist vi träffades blev det en spontanfika hemma hos oss i somras =) Längtar!

Du kanske också gillar…