Buzzador

Nextory

Nextorybuzz Nextory Buzzador

Jag får via Buzzador testa 30 dagar gratis med Nextory.

Nextory är tjänsten som har marknadens största utbud av e-böcker och tusentals ljudböcker. Nextory är perfekt för dig som ofta är på resande fot! På Nextory hittar du ett brett utbud av e-böcker och ljudböcker för din smartphone eller surfplatta som du kan läsa/lyssna på både online och offline. Nya titlar blir tillgängliga snabbt så du kan vara först med att läsa det allra senaste.

Erbjudande: Jag kan erbjuda mina läsare och vänner 30 dagar gratis med Nextory. Ni kan ansöka här eller så kan ni kommentera/mejla mig så skickar jag en länk.

För att ha korten på bordet vill jag dock vill jag bara att ni ska veta att ni kommer behöva ange ett betalkort för att skapa kontot (inga pengar kommer dras) och ni behöver säga upp kontot 3 dagar innan de 30 dagarna är slut för att slippa betala för nästa månad!

 

One thought on “Nextory

Comments are closed.