Veckans bilder

Veckans bilder – v15

Äh, vilken skithelg. Många på jobbet har varit sjuka i veckan och jag trodde jag skulle slippa men så i fredags eftermiddag så kom den fantastiska febern och nu har jag legat hela helgen med skyhög feber, hosta och halsont och så lite förkylning på det också. Nice! Not!

Men här kommer några bilder från veckan… Fina köttknivar som jag fått hem från M3-panelen. Älskar denna panel, så lätt att få ihop till roliga och fina grejer! Vill du värvas, klicka här!

Fin fin växt som jag köpte förra helgen…

Min påskdekoration… Det behövs inte så mycket.

Och mitt sällskap i soffan tycker inte att jag är jätterolig när jag är sjuk. A är ju iväg och då får vi ta vara på oss själva lite.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] denna gång körde jag på fler Jamie Oliver Steak Knives, så numera har vi 8 st eftersom jag plockade ut 4 st i april. Älskar dessa, hur härliga som helst att äta kött med. I trä men ändå inte sådär […]

Kommentarer är stängda.