Food, Veckans bilder

Veckans bilder – v47

Denna vecka har ni fått hänga med på en EFIT, en Thaikväll samt en leverans av en Smakbox. Och nu kommer det lite mer bilder från veckan.

Vi lämnade in Ookami på service och fick en lånebil, världens minsta Kia Picanto automat, men det gick ju bra det med, kul att köra olika bilar för att inse hur jäkla bra Ookami eller Monstaa faktiskt är.

Pizzafredag med kollegorna, sista fredagen i månaden går så många som vill ut och käkar lunch tillsammans. Pizza brukar vara det de flesta vill så det blir oftast det, men det gör inget vi har ju en riktigt bra pizzeria i närheten, Pinoccio. Min Esparragos med lufttorkad skinka, vit sparris, soltorkade tomater och ruccola. Mums!

Vår nya sovrums-tv. LOVE! Ignorera allt skit på bänken, den hemska tapeten och sånt, vi bor ju fortfarande i det orenoverade sovrummet.

Höstfotografering fick jag till i helgen, en tidig frostig och superhal morgon. Massor med härliga bilder med min G7:a, men de får ni se en annan dag.

Återvinning – alltid denna återvinning!

I lördags hade vi plockmat – bland annat den nya favoriten Sötpotatispommes. MUMS!

Och resten av plocket – mammas småpizzor, oststavar, 2 stycken färskostar, ett par olika ölkorvar, Cambozola, Salami chips från Smakboxen, Strutskorv, kex, oliver och parmaskinka.

På helgerna kan man passa på att göra riktigt bra kaffe och snart ska vi få hem en ny kaffemaskin och då ska jag dricka bra kaffe varje dag!

Helgen har ju bjudit på underbart väder! Så härligt på alla promenader som jag gått med Max.

Och så avslutade vi söndagen med en riktigt buffé på asiatisk mat från Kina Thai. Vi köpte 5 olika rätter och bara åt gott! Bland annat sushi.

Och så vårrullar, friterade räkor och en Tom Yam soppa. MUMS!

Mycket god mat i veckan och ibland blir det så! Vissa veckor äter man trista mackor och vissa veckor så lyxar man till det med bara godsaker =)

Du kanske också gillar…