Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v8

I veckan gick Aleekz på mammaledighet. Hur ska vi klara oss utan henne? Det kommer bli svårt <3 Men nu har hon annat att pyssla med och vi önskar henne såklart all lycka till =) Hon bjöd på massor av godsaker innan hon slutade, Sockerkaka med Marabou och lemon-curd, glutenfri kladdkaka, vitchokladbollar, chokladbollar med Daim, chokladmuffins med lemon-curd. Såå gott!

Vi spenderade helgen upp i Stockholm, hemma hos Mamma och Pappa. Mamma hämtades på Arlanda eftersom hon har varit i Egypten i ett par veckor, men nu är hon hemma igen =)

Max skulle ju så klart hålla koll på alla i när vi var hos mamma och pappa. Bästa stället är ju att ligga i hallen och hålla koll på alla därifrån, framförallt kan ingen gå till ytterdörren och gå ut utan honom =)

I veckan fick jag hem ytterligare en produkt via M3-panelen. Jag tycker jag har fått mycket bra via den panelen! Denna gången en måttskål i porslin från Rosti Mepal.

Äntligen har Max porträtt kommit, som jag har väntat =) Beställt av Art by Neesa. Jag tycker den verkligen har fångat hans glada uttryck och energi. Nu ska vi bara komma på var vi ska ha den också.

Via Smartson fick vi testa Quinoa chips från Gårdschips med smak av Jalapeño & Crème Fraiche. Inte alls tokiga, bra smak och trevligt knapriga. Kanske inget jag skulle köpa istället för att köpa chips men kanske som ett komplement.

Många vackra vinterdagar denna vecka, solsken snöfall och vinter-deluxe. Jag är så himla glad nu när vi äntligen har fått en en riktig vinter, det har vi ju inte haft på många många år. Speciellt när den är solig och vacker. Att det sen är många minusgrader gör det hela mycket bättre, det är ju ingen risk att snön smälter. Yay!

Hos mamma och pappa har dom inte alls lika mycket snö som vi men det är fint ändå. Och snöade gjorde det även hos dem, dock är det lite svårt att se kanske.

När vi äter frukost och är bara 4 så sitter vi i köket hos mamma och pappa och då ligger Max på golvet under bordet för att liksom hålla lite koll, vanligtvis vill han ligga bakom någons stol men mina föräldrar är ju inte riktigt lika vana vid att det kan ligga en hund bakom stolen så det är så lätt hänt att han gör sig illa… Men så här kan man ju ligga istället… och så kan man smaka på pappas tår ibland också =)

Vi tog en snabbfika hos Grevinnan och Sir och fick nybakta hallonmuffins till, lyxigt värre! Trevligt med lite spontanbesök så där när man ändå är i trakten och om man behöver lämna en vääääääldigt försenad 40-års present som inte kunde lämnas när några seg-proppar låg och mjäkade sig (läs hade influensan från helvetet) i julas. =)

Skön stil Max har i buren, så där lite soft med huvudet lutat mot burkanten… Mupphund. Och så lite skugga för solen som ni ser är ganska skarp. Han är så otroligt lugn i bilen och det är faktiskt otroligt skönt, han slappnar av direkt och sover massor. Det trodde vi verkligen inte efter att vi voltat för några vintrar sedan, då trodde vi ev att han aldrig skulle sätta sin tass i en bil igen… men buren räddade honom och det kanske blev en trygghet i sig.

Vi tog även en tur till East Ride i helgen för att kolla till allt lite. Och även där låg snön… VI kunde inte komma på när vi varit där senast, men jag tror om man kollar bloggen så var det i juni eller juli, helt otroligt att det varit så lång tid. Men det kan nog stämma tyvärr… =(

Mamma, älskade mamma, fixade Egyptisk frukost, älskar det. Mish, Foul, vitost, roumi och omelett. Så gott!

Hemma igen och Max får spana i sovrummet. Han vill liksom hålla lite koll, nästan så att man undrar om han har lite vaktanlag eftersom han vill hålla koll och gärna att håller sig på ett och samma ställe.

Du kanske också gillar…