Veckans villhöver

Veckans villhöver – vecka 9

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

Så här i odlingstider, ja, egentligen borde man ha frösått massor under februari samt mars men när det ser ut som “Winter Winter Winter Wonderland” utomhus känns det lite märkligt. Men jag har ju som sagt börjat med 3 sorters chili men de har ännu inte blivit så mycket. Men jag tänkte försöka få igång några fler sorter under veckan eller nästa vecka. Lite tomater vore också trevligt att få till.

Jag har ett litet växthus från IKEA som jag använder men där får man ju inte plats med så många små växter, så jag har googlat fina odlingsplatser och hittat dessa underbara ägg/kupor från Design House Stockholm som heter Grow och finns i tre olika storlekar.

Kuporna är i glas och finns i storlekarna Small: höjd 14 cm, Ø 8 cm, Large: höjd 24 cm, Ø 12 cm samt X-large: höjd 32 cm, Ø 20 cm. Grow är designad av Caroline Wetterling. Kupan kommer i två delar; bottendelen håller jorden och plantan medan toppdelen fungerar som ett lock utrustat med en pip vilket gör det möjligt att använda som en vattenkanna.

Sååå snygga och jag skulle behöva ett helt gäng… Problemet är väl bara priset!

Du kanske också gillar…