Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – vecka 9

I veckan har jag blivit sjuk, dock inte lika illa som mina kollegor men febrig och influensaliknande symptom men det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa. Värst var det ju på helgen i alla fall, men jag mådde kanske egentligen inte så pass bra  att jag skulle ha åkt iväg på jobbresor men det gick bra ändå =)

I tisdags åkte jag och PartyPinglan till kontoret i Borås för att jobba och utbilda lite. Vi har en WFM-medarbetare som sitter i Borås och vi vill ju gärna träffa henne samt utbilda henne mer så att hon kan ta över mer nu när Aleekz har gått på mammaledighet. En riktigt trevlig tjej som är skärpt! Det ska bli riktigt roligt att jobba med henne. Sen är det ju alltid trevligt att prata med de andra i Management som sitter på siten. Man pratar med dem nästan dagligen men träffas inte lika ofta.

Vi fick sitta uppe på vinden i platschefens gamla kontor, en riktigt läcker lokal. Ja, jag tycker nog att Borås-lokalen är bolaget häftigaste site, men jag har iofs inte varit i Barcelona =)

Vi optimerade scheman och pratade om saker som är lättare att ta när man träffas.

Sen skulle vi ju sova kvar i Borås för att åka vidare till Göteborg på kundmöte. Vi bodde på Comfort Jazz, som vi nästintill inte tog oss till då det var nerförsbacke från parkeringen till hotellet och blankis hela backen ner… Bambi x2 på hal is… Vilken syn =)

Inga konstigheter med hotellet, men det var otroligt lyhört mellan rummen. Jag fick ett “angränsande rum”, som självklart var låst men ljudnivån gjorde att dte kändes precis som att det låg en främmande man och snarkade, hostade, fes och pratade i min säng. Jag vaknade många gånger under natten då han lät en hel del och sen när han fick ett telefonsamtal mitt i natten och svarade argt och högt “Och va fan ska jag göra åt det nu?” kändes det som att sömnen kanske inte var den bästa.

På kvällen när det var så kallt att vi egentligen inte ville lämna våra rum så skulle vi äta lite middag. Vid hotellet fanns det ett par olika matställen och vi hittade ett som vi trodde starkt på Hells Burger. Partypinglan och jag är båda av typen som verkligen uppskattar en riktigt bra hamburgare och detta ställe var helt klart en fullträff.

Läcker lokal med härlig inredning och menyn var väldigt rolig men många olika roliga alternativ och det var svårt att välja.

Men vi lyckades och maten kom snabbt och såg riktigt smaskigt ut. Jag tog en Vaniljmilkshake och en Hell’s Burger med sötpotatispommes och en cheddar-dip. Hamburgaren innehöll cheddarost, jalapeño, karamelliserad lök & spicy dressing.

Och ja, det var riktigt gott, precis så gott som jag hade hoppats på. Vi satt länge och pratade både jobb och privat. Men det är det jag älskar med att ha en så bra chef och vän – vi kan prata om allt när det kommer till jobbet, visst vi kanske inte alltid tycker lika men vi kan ha en bra diskussion och båda gynnas av att försöka lösa problem =)

Dagen efter tog vi och styrde bilen mot Göteborg mot ett kundmöte genom ett soligt Västergötland.

Efter vårt kundmöte så blev det lunch på deras riktigt bra-iga restaurang, idag blev det Tapenad-kolja med citronkrämsås och potatismos. Sen hade de även ärthummus som jag var tvungen att testa. Detta är något som jag verkligen kommer göra hemma, fisken var supergod! Och ärthummus var riktigt gott.
Sen var det dags att styra kosan mot Borås igen för ytterligare lite tid på kontoret. Det var inte lika fint väder längre och det hotades på väderrapporterna om att det skulle vara snöstorm på vägen hem. I Linköping hade det snöat hela dagen och det skulle nog inte sluta än på ett tag.

På vägen hem så stannade vi till och skulle göra resans höjdpunkt =) Vi skulle hämta hem Partypinglans nya kattunge som de längtat efter så länge. Här är han lilla Ludde, söt som socker! Ludde är en Neva Masquerade som är en syskonras till Sibirisk katt, det är en ”maskad” sibirisk katt, det vill säga ansiktet, öronen, benen och svansen har en mörkare färg medan kroppsfärgen är generellt ljus och ögonen är blå.

Hela veckan har det ju snöat och varit riktigt kallt. Snö är det stora inslaget i livet och jag älskar det. Äntligen har vi fått lite vinter.

I helgen var det Addes sista jobbhelg och jag fick roa mig själv. Dock var jag ju ganska dålig så det hände inte så mycket. Många serier avverkades och jag hostade och snorade om vartannat. Dock åt jag mina fina viol- och lakritspopcorn som jag fick i veckan. Mums!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Ludde var med och jobbade en del. Lilla sötkorven, tänk att jag var med och hämtade den lilla sötnosen för typish 18 månader […]

Kommentarer är stängda.