Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v11

Oj, har ni märkt hur mycket ljusare det har blivit i veckan. Det är så fantastiskt härligt med ljuset! Och jag är nog den enda som är lyrisk över att snön fortfarande ligger, det känns som en underbar vinter vi har haft nu efter jul. Jag är väldigt glad att äntligen ha kyla och snö, vi bor ju trots allt i Sverige! Det finns inte mycket vackrare än solsken och snö i kombination =)

I veckan har det även varit ganska kallt stundvis samt varmt stundvis, men mestadels soliga dagar runt nollan. Underbart!

I veckan åkte jag och Partypinglan in till stan för att handla en present till Mysingen som ska sluta hos oss. Då passade vi på att ta en finlunch på Brasseriet och jag åt en mycket trevlig vegetarisk Enchiladas, gratinerad i ugn med en het grönsaksröra, lime och honungyoghurt samt blandsallad med örtvinägrett.

I förra veckan slängde vi ut våran trasiga soffa och ställde in biosoffan/Recliner-soffan i vardagsrummet. Och när man fäller upp benstöden så tycker M att det är en fantastisk plats att ligga i husses knä/framför husse. Syns kanske inte så bra på bilden men Max ligger på benstödet och det känns aningen vingligt med en 30 kilos hund =)

Min goda frukost på jobbet, hallon och turkiskt yoghurt. Mums, sött och gott!

Addes nedräkning har ju gått ner och ner i veckan, det nya jobbet stundar =)

Addes kollegor på gamla jobbet fixade en superduper ostkorg i present från Norins Ost. Så mycket godsaker och så väldigt snälla kollegor. Det märks att Adde kommer bli saknad på jobbet <3

Resan till Ullared gick ju också av stapeln i veckan, men det har ni redan läst om =)

Skare-deluxe har det varit under veckan och Max går på snön som värsta ninjan. Snömonstret älskar snön!

Blommor från Addes gamla företag. Denna var en fantastiskt vårig bukett, så härlig färg på tulpanerna.

KYLA!!! Minus 15 ute och Plus 15 inne… Jo jag tackar!

Addes nya företag har skickat blommor också. Så gulligt!

Vår lilla skog och kulle i vinterskrud, jag älskar denna utsikt.

Det är fortfarande så pass mörkt så att man kan tända ljus på kvällarna. Älskar!

Du kanske också gillar…