Hemnet

Hemnetspaning Trollhättan

Jag älskar vårt hus och vår lilla by, och renoveringen av huset har ju börjat på allvar nu så det kommer bli så bra. Men det gör ju inte att man inte kan uppskatta andra hus och dess inredning. Ibland är det ju en förtjusning och ibland är det en förfäran, men riktigt roligt att slösurfa Hemnet.

Denna fantastiska villa i Trollhättan var det utsidan som jag fångades av. Jag älskar alla vinklar och ljuset. Vet inte varför men det är egentligen inte min typ av hus men jag fastnade på hur mysigt det ser ut och jag gillar de olika nivåerna på taken och mängden av fönster. Ser så härligt inbjudande ut.

Insidan var kanske inte en favorit då det är extremt mycket trä och mycket dova/murriga färger som jag inte är så förtjust i. Men jag gillar typen av hus med den härligt stora trappan, Chesterfield fåtöljerna, järnsmidet vid trappen och åter igen det härliga ljuset.

Titta bara på denna detaljbild, jag älskar’t!

En yttre bild från en annan vinkel. Baksidan är kanske inte det charmigaste snarare så där lite läskig stuga i skogen i nån amerikansk skräckis… =)

Riktigt fint tycker jag!

Foto: Mäklarhuset

Du kanske också gillar…