Bokklubben

Bokklubben

Ikväll träffades Bokklubben för sitt första möte, 6 st tjejer med nuvarande och fd kollegor som träffas och har en mysig kväll.

Vår första bok att läsa och diskutera är 50 Shades of Grey, en bok Emmuts valde och tyckte att alla borde ha läst.

Eftersom sommaren exploderat i Linköping denna veckan skulle vi hitta en uteservering och bara njuta. Tyvärr hade resten av Linköping samma tanke så vi hittade vi inget bord i solen men bara känslan av att sitta utomhus i värmen med sina underbara vänner och bara njuta!

Vi hamnade på Cok Najs som serverar lyxigare turkisk kebab och som jag besökt tidigare med Jossan och Emmut.

Vi pratade konstant om allt och inget om sånt som hänt sen sist, massor att avhandla och det är bara underbart att ha gänget samlat igen. Jag började med en Flawless med vodka, Apple Sourz och Midori.

När det vad dags för lite mat blev det en Jasmin med tabbouli, vitlökskräm, picklad rödlök och tomatsås. Och en sideorder av sötpommes.

Pratet fortsatte och vi började prata om boken, kanske inte riktigt så mycket vi trodde men en del av diskussionerna kanske inte var helt rumsrena ? På bordet bredvid oss satt ett tjejgäng och stickade och vi pratade snusk. To each his own… ?

Tog en drink till och denna gången blev det en Vini Vici med vodka, Limoncello samt mynta. Gott!

När kylan började krypa på tackade vi för oss och styrde stegen mot nästa ställe. Men först ett besök på toaletten på Cok Najs som har den coolaste skylten.

Vi hamnade på Överste Mörners och tog en öl för lite mer snack och skratt.

Sen droppades vi av en efter en när tiderna för bussar och tågen hem närmade sig. Adde hämtade mig och jag lämnade mina fina med ett hjärta fyllt av kärlek ❤️ Alltså dessa tjejer, jag hoppas att jag får ha er i mitt liv länge!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] löst någon bok, det blev helt enkelt inte så för vi kunde inte komma överens om nästa bok. Fifty Shades of Grey kanske tog musten av oss lite […]

Kommentarer är stängda.