After work, Bokklubben

Bokklubben

I februari var det dags igen för en Bokklubbsträff. Denna gången hade vi dock inte löst någon bok, det blev helt enkelt inte så för vi kunde inte komma överens om nästa bok. Fifty Shades of Grey kanske tog musten av oss lite ?

Denna gången skulle vi träffas på Cioccolata och när mörkret föll över Linköping vandrade jag genom stan mot min destination.

Cicolatta har nyligen flyttat till Ghengis gamla lokaler och det har blivit ett väldigt trevligt ställe. En väldigt mysig atmosfär och härlig inredning har dem. Och även goda drinkar och trevlig italiensk mat.

Jag var först på plats och hann med att fota lite innan jag satte mig till bords och väntade på sällskapet. Visst ser det mysigt ut?

Vi fick bord på övervåningen där det var väldigt tyst och lugnt. Det var perfekt förutom att det visade sig att vi räknade fel på hur många vi skulle bli så det blev lite trångt.

När Emmut kommit så valde vi att säga till om att vi behövde flytta till ett annat bord och fick då avvakta en stund till tills PP och Aleez var på plats.

Vi satte oss till bords och beställde in drinkar. En riktigt god Martini. Nomnomnom!

När vi var samlade visade sig det att Mary tyvärr inte kunde komma så vi blev bara sex till slut i alla fall, så vi hade kunnat sitta kvar ? Men men, funkade bra där vi satt. Jossan, Emmut, PP, Aleez, Sara och jag började direkt med vår gamla jargong och det är det som är så underbart ❤️

Denna gången beställde jag in en Avokadopizza på Emmuts inrådan och ja, den var väldigt smaskig!

En riktigt mysig kväll med att tanka energi från fina människor som man saknar och dem man umgås med varje dag, men på ett helt annat sätt.

Tack för en superkväll ❤️

Du kanske också gillar…