Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v24

Veckans bilder denna vecka blev några fler än vanligt och ni har ju redan fått se en Grillkväll med mina kollegor och EFIT. Men några till kan vi ta och titta på tycker jag.

Måndag morgon och datorn hittar inte ett operativsystem, FAN! Börjar dagen med att ringa till Supporten i Singapore och försöker lösa problemet så att jag kan jobba. Det löste sig och numera har jag Win10 på bärbara också. Inte dumt alls… =)

Stora mörka moln på himlen, grått grått grått när man lämnar jobbet och åker hem. Tyvärr kom regnet lagom till promenaden med M men ja, ja, det är så det är. Murphys lag liksom…

Lämnade in bilen på felsökning och väntade i bilhallen under tiden. Många snygga nya Subaru nu, men vi behöver ju inte en ny bil =)

JORDGUBBAR – älskar! Så gott, jag skulle kunna äta hur många jordgubbar som helst. Dessa är Östgöta-gubbar och dom var supersöta!

Adde var iväg på jobb i Stockholm och vi passade på att Facetime:a för att se om M tyckte det var roligt. Det var inte så kul tydligen, mest förvirrande tror jag. Tydlgen kan man ju även ta screen-shots numera och det var ju lite roligt =)

I veckan kom medlemskupongerna från The Bishops Arms, så det är snart dags att ta en AW på Bishops. Yay!

Hämtade A på tågstationen och det är så fint och härligt väder. Kolla bara färgerna.

Ytterligare en kall kaffe att testa. Denna var ochså god men som sagt Magic Coffee är så mycket godare!

Och denna vecka började FOTBOLLS- VM! Yay! Nu är det fotboll för fulla muggar!

Jordgubbar som frukost på jobbet. Mums!

Middag hos mamma och pappa. Rester hette det visst 😉 Massor av gott!

Eid Mubarak! I helgen var det slutet på Ramadan och det innebär att det är högtiden Eid el Fitr, dvs Frukostens högtid =) Dessa kakor bakas till Eiden, och mammas är helt klart godast! Mina favoriter är de som ligger på mittenfatet.

Pappa har ju brutit armbågen och i veckan fick han det även opererat. M har ju fattat tycke för att ligga bredvid pappa, och helst ligger han typ såhär, med huvudet under hans stol. Känns extremt farligt men pappa är försiktig.

På väg hem från Stockholm och vi tog småvägarna hem, det var länge sedan. Vi stannade till och med på Krokeks Ödekyrka och gick ett varv med M och fotade lite, men dom bilderna får ni se en annan dag…

Vi passade även på att åka förbi Svärföräldrarna som var hemma och åt Tjälknöl på Älg med potatisgratäng. Mumsigt värre!

Och till efterrätt en saffranspannacotta med jordgubbar. Ännu mera mums! Och så härligt att träffa Svärisarna igen! <3