Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v32

Första semesterveckan, yay!

Vi började semestern på bästa sättet med att fira 10-årig bröllops dag! Med restaurangbesök och hotellnatt. Mysigt och himla enkelt, det ska vi höra om igen ?

Men först var vi och storhandlade på CityGross och passade på att äta en räkmacka till frukost, kanske inte det mysigaste stället men god macka och trevlig start på bröllopsfirandet.

Öppnade upp en superhäftig present från Hansson, grillmarinader. Dessa får vi använda när grillförbudet hävs, förhoppningsvis snart.

Bröllopsbakelse det äter man på bröllopsdagen, det är sen gammalt ?

Hotellfrukost – den absolut bästa hotellfrukosten jag ätit, den innehöll allt och så lite till! Mums!

Efter ett dygn utan oss var Max väldigt kelig och ville vara nära. Han låg till och med under min stol i enväldigt udda ställning. Men så länge han är nöjd så ?

Så här ser de flesta av våra sematermorgonar ut, Max ligger på fotändan, Adde ligger bredvid gärna med en hand klappa des på mig, lugn morgonmusik streamad på TVn, en klänning över spegeln så att vi inte ska bli bländade av morgonsolen… Mys!

Max har varit superpilsk i veckan och det innebär att han är ganska tydlig med vad han vill. Och det han vill är att gå ut och hitta den löpande tiken. Och det ska göras hela tiden, men när han inte får bestämma, vilket är ganska ofta så sitter/ligger han och bara råstirrar på oss. Förhoppningsvis är det snart över ✊?

När man dammsuger så måste man såklart även dammsuga hunden, han älskar det. Tassar runt dammsugaren tills Adde sätter sig på knä och ställer ner sugstyrkan till minimum och drar munstycket lite lätt över pälsen. Max trycker sig mot och oooaar massor. Så himla gullig och knasigt.

Garaget var ett av våra projekt under veckan och vi har även varit på tippen med massor av skräp. Stora kärran var full och det ser mycket bättre ut i garaget. Vi är inte riktigt klara men tanken är att vi ska sätta upp hyllor eller skåp för förvaringen istället men det får bli ett projekt i höst tror jag…

En kväll blev det Kräftor från Egypten, liite roligt att de numera har Egyptiska kräftor.

Sen fick vi besök från mamma och pappa och de hade med sig denna fina växt samt ett bollkryss, 3 tomatplantor och massor med mat. ❤️

Du kanske också gillar…