Veckans bilder

Veckans bilder 2020 -v19

Corona vecka nummer sju! Det rullar på… veckan började med en EFIT men den har ni ju redan fått se..

Sen började det blir lite kallt igen, och vi som stängt av värmen insåg att det blev lite väl kallt inomhus. Vi vaknade på tisdagsmorgonen och det var 14.6 grader i köket. Burr!

Fick en superfin bild från Adde som var ute på promenad med Maxrunt ”gårdarna”. Vackert!

Lagde Nasi Goreng (Stekt ris) som jag kommer ihåg den från min tid i Malaysia. Med kyckling och ägg och lika mycket Umami och chili. Så enkelt och så smakrikt!

Jagades av polisen, eller så dramatiskt var det inte ? The Fuzz åkte bakom oss på 34:an när vi skulle in till BilTema för att köpa fler hyllor till garaget. Tur att Adde håller hastigheten när han kör med släpkärra, annars hade det kanske blivit stop av Farbror Blå.

Slippa Joe’s till lunch en dag. Hittade en burk med chili i frysen och tillsammans med cheddarost, BBQ-sås och lite mayo blev det en riktigt god Sloppy Burger.

Äppelträden blommar så vackert! Dock har bara ett av våra slagit ut än så länge, hoppas det kommer igång snart.

En vacker bild från Svärfar. De hade hjälpt oss kolla till vår cache vid Hällerstasjön, och lyckats fånga en av anledningarna coachen ligger där den ligger. Vackert! Tack för den fina bilden!

Kycklingwraps som ser otroligt tom ut såhär på bild, men var supergod med sallad, Oliver och vitlökskräm.

Plockar undan det ”hatade pusslet” tänker att vi aldrig mer ska köpa/lägga ett pussel av tillverkare Wild Horse! Plockar fram ett nytt vi köpt på loppis för några år sedan och inser att det är ett fucking Wild Horse pussel till! Hur har vi lyckats med det? Vi får väl se om detta är lika jobbigt att lägga.

Fixade två olika rullar med rester på chilin och kycklingen. Gjorde varsin rulle och delade dem på hälften så att vi fick en del av båda. Bättre rulle av dessa som jag även klädde i folje och värmde i ugnen.

Utflykt till Grenholms borgruin med Adde, Hansson och Max. Och vilken trevlig tur, mennjag var inte riktigt med på att ruinen låg så högt upp. Supervacker utsikt men ni får mer bilder i ett annat inlägg, lånar så länge en bild som Hansson skickade på ett läckert träd i anslutning till borgen där det möjligtvis låg en cache ?

Ett besök till Campinos blev det också i veckan, Östergötlands bästa pizzeria och jag tog som alltid en Larssons. Halva fick följa med hem och jag var så nöjd! Mums!

Mycket mat i veckan, men har inte gjort så mycket fotovärdigt, men tar och bättrar mig till nästa vecka. Trevlig kväll!

Du kanske också gillar…