Allmänt

Veckans bilder 2019 – v17

Mornarna fortsätter vara helt otroligt vackra! Stillheten och tystnaden gör mig lugn, ger mig styrka och får mig att tänka efter. Det är en underbar start på morgonen, jag hade gett mycket för att ha den här utsikten hemmavid.

Tisdagen, första dagen efter ledigheten, och prognosvecka. Det betyder att det är full rulle med möten i 2 heldagar men också mycket att tänka igen och diskutera. Så efter sista mötet var jag tvungen att gå ut och sätta mig lite i solen och dricka en cola. Har haft lite problem med migrän i veckan, vaknat med migrän 3 av 4 dagar i veckan. Men snart byter vi denna utsikt mot en annan, men mer om det en annan dag…

Kollegan Aleez vann I-Husets förvandling och vi träffades där för lunch och åt på Chili & Wok. Jag blev bjuden på mat för att Aleez kunde bjuda en vän, det var väldigt snällt! ❤️

Hittade jordgubbar på CityGross och de var ju inte som svenska men väldigt fina. Och Max var väldigt intresserad av dem, men han ville inte äta av dem när han fick smaka.

Fredagsmiddagen blev plock – en av våra favoritmiddagar. Många goda smaker, älskar det!

Pytt i panna – det var länge sedan. Nomnomnom!

Vi träffade Hansson vid 0700 på söndagen och åkte till McD för traditionsenlig frulld innan storhandling. Älskar’t, så gott och min nya favoritgrej är deras Cookie, my god! Jag skulle kunna leva på den!

När vi hade storhandlat och lämnat av Hansson så var det att rusa tillbaka till byn då vi hade anordnat en Städdag vid rinken (via Aktivitetsföreningen). Adde var där igår och röjde med motorsågen och nu var det till att röja, bortforsling och städning.

Vi höll på mellan 10-15, men jag gick hem strax innan 13 för att ta hand om Max. Och när vi gick prommis avslutade jag med att gå förbi rinken och då var de andra precis klara med den sista lastningen, Adde åkte iväg för att tömma den sista lasten. Sen när Adde var hemma igen blev den sneda hamburgare till lunch, mycket smaskigt.

Du kanske också gillar…