Jobb

Borås

Idag blev det en tur till Borås med jobbet. Utbildningar av Teamledare stod på schemat och det är ju alltid trevligt att träffa sina kollegor lite mer face-to-face.

Vid sju träffades jag, PP och Sara vid jobbet för att åka söderut. Jag hade passat på att åka in redan vid 0620 för att få undan lite saker innan vi åkte och hämta dumburkarna.

Lite småkyligt men bra väder och finaste vårfärgerna längst E4:an.

Efter Jönköping stannade vi till för att köpa lite kaffe och jag hörde Kanelbullarna ropa mitt namn så det fick helt enkelt bli en bulle till frukost ? Men, mamma bli inte orolig, jag åt en macka sen i bilen ?

På 2,5 timme hinner man med mycket prat, både jobbrelaterat och inte. Vi såg även lite snö på sina håll men i Borås sken solen, så en tur till Takterassen fick vi börja med. Mys!

Sen var det dags för utbildning av nya Teamledare i 2 timmar. Och jag tror det gick bra, många bra frågor och intressanta diskussioner. Sen var det dags för lunch. Som vanligt tog vinsch knallde ner för spiraltrapporna och över väg 40 bort till Astern. Och här sken solen fortfarande…

Fiskfärsbiff med palsternackspuré och ärtor. Jag skippade vitvinssåsen med champinjoner, det lät varesig gott (gillar ju inte svamp) eller som ett bra tillbehör till fisk. Men vad vet jag… biffen var saftig och god!

Efter lunch passade jag och PP på att ta lite möten medan Sara utbildade. När vi satt i ett av konferensrummen med takfönster började det dundra ner snö och regn, kändes skönt att vi satt inomhus. Snö, but why?!

Och strax efter 15 var det dags att runda av dagen och åka norrut igen. Solen sken åter på oss när vi närmade oss Jönköping och Vättern bredde ut sig.

Vi stannade till i Gränna för lite färdkost. Och sen rullade vi vidare.

Vi var hemma vid 18 så det blev in ganska tidig kväll trots allt. Jag passade på att handla lite innan jag rullade hem till mina killar. Lite mör i huvudet och trött i kroppen. Men, idag hade varit en bra dag och vi hade gjort Borås.