EFIT

EFIT 2019-06-21

Godmorgon och välkommen till EFIT!

Midsommar idag, hur gick det till? Var det inte början på maj alldeles nyss? Jag är inte riktigt med på att tiden går så fort, det enda som ger mig indikationer på att det faktiskt är midsommar är att mina gräsallergier är på topp och jag känner mig som en vandrande zombie. Ögonen kliar, rinner och gör ont, det kliar i mun och hals, jag snorar och nyser om vartannat och jag känner mig tröttare än tröttast. Och det är med dubbla allergitabletter i kroppen. Yay! Jaja, det är bara att bita ihop och tänka på något annat… t.ex. det är midsommar idag!

06.47: Jag vaknar av att Adde klär på sig för att ta ut M på en morgonkiss. Har sovit som en stock och känner mig tung i huvudet och kroppen. Halsen känns tjock men det är ju inte så ovanligt just nu. Max och jag gosar lite medan Adde fixar lite och jag tar dagens första bild, suddig och mörk, men det får vara ?

07.58 Morgonturen med Maxen.

08.34 Frukosten gick ner fort. Jag var hungrig och mackorna är slut… ?

09.58 Börjar jobba i huset lite. Våran nya kul är installerad men det är lite kvar att fixa med innan vi kan börja använda den fullt ut t.ex. ta bort klisterlapparna som håller dörrfacken på plats. Älsk på dessa dörrfack! Trist när kylen bara lägger av på det där sättet men ny kyl och frys är ju kul.

10.32: Ut i solen jobba lite… idag ska vi lägga under staketet.

11.05 Nu börjar det likna något, duk och grus…

12.23 Traditionsenligt midsommaväder… tittar man åt ena hållet är det grått och åt andra hållet solsken. Men inget regn ännu…

13.42: Mera grus mera grus, och medan Adde hämtar en vända till fotar jag lite midsommarblomster.

14.52 Klara, äntligen!

15.32: Potatisen behöver skrubbas. Färskpotatis är ju sååå gott!

16.52 Vi äter en sen Midsommarlunch med färskpotatis, varmrökt lax och romsås. En mycket sen lunch ? vi får väl se om det blir någon middag i dag. Så gott! Och vi som inte gillar sill tar hellre detta varje dag på året. Smaskens ute i solen!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Vad gör du denna midsommar du inte gjorde förra året? Njuter av vädret. Förra året var det EFIT på Midsommar och vi var hemma, fixade med vår nya kyl och frys och grävde klart för staketet. […]

Kommentarer är stängda.