Allmänt

EFIT 2019-09-11

Godmorgon! EFIT var det här, på artonårsdagen för Terrordåden i USA och sextonårsdagen för mordet på Anna Lindh. Det är en dag fylld med tunga känslor men samtidigt som det är något som lätt glöms bort. Det var både en dag vi fick en påminnelse om mänsklighetens bräcklighet och fick upp ögonen på att människans sanna natur. Sorgligt men sant.

Idag var vi riktigt trötta, blev lite för sent igår och därmed gick det inte riktigt att få upp vid 04.30 när klockan ringde. Vi tog lite sovmorgon och så fick det bli en lite senare start.

06.30: M matvägrar just nu, det är massa löptikar i byn och då lägger han sig bara ner vid matskålen och tittar på en vädjande.

07.15: Dags att rulla till jobbet, A tar bilen idag så jag får skjuts till jobbet. Ute håller solen på att gå upp och det är dimma över ängarna. Vackert!

08.30 Dagens första kaffe…

09.42 Frukost – äggröra och FinnCrisp.

10.54: Räknar på FTE:er med PP.

11.59: Dags för lite lunch! Korvstroganoff idag, för både Cabe och mig idag. Nomnomnom!

13.20: Sätter igång en schemakörning på ena datorn och kör utfallsstatistik på den andra. Massor av siffror blir det!

14.00 Ska sätta mig i telefonmöten resten av dagen, men passar på att ta en eftermiddagsfika i myshörnan innan mötet.

15.08 Rullar hemåt med telefonmöte i öronen. Passar bra att åka hem och gå en promenads med vilddjuret. Vädret är magiskt.

16.08 Nu ligger busen i solen och myser. Telefonmötet fortsätter och vi sitter ute i solen. Tar med mig datorn ut och sitter med statistisk uppföljning också, känns härligt att jobba utomhus med vinden i håret. Mys.

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Tänk att jag kopplade inte 11/9 till nineeleven – det borde jag onekligen gjort. Men det betyder att jag inte gått runt med någon klump i magen idag, om man vill se det positivt.
  Härlig himmel du fångade!

  1. Karoleen säger:

   Skönt, man ska inte behöva ha en klump egentligen men det är ju något vi behöver fundera på ibland tycker jag… Det är inget vi vill glömma =(

 2. Vilken fin jycke du har!
  Hoppas att allla dina möten gått bra idag!
  kram

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla! Jo, han är ju väldigt söt! =) Kram kram

 3. Så nydelig dette vilddjuret ditt er 😉

  1. Karoleen säger:

   Tack tack =)

 4. Kikar in på din dag

  1. Karoleen säger:

   Välkommen in =)

Kommentarer är stängda.