EFIT

EFIT 2020-04-22

Godmorgon! Oh my, vad trött jag är, vi kom i säng alldeles för sent igår efter firande av Hanssons födelsedag, men mer om gårdagskvällens aktiviteter en annan dag.

Vi får se vad EFIT kan bjuda på idag med isolering, hemmajobb, en trötthet ur denna värld och ytterligare en vacker vårdag. Häng med vetja!

06.12: Max kommer in och väcker mig efter morgonprommisen och vi ligger och gosar medan husse fixar med annat. Är så trött att jag vet knappt vad jag heter…

07.24 Har släpat mig upp, Adde har åkt till jobbet (!!!) och jag fixar frukost till mig och Max. Ska strax sätta mig och börja jobba med frukost framför datorn. Idag blev det stekt ägg, mums!

08.10 Dagens andra kopp kaffe, en Cappuccino är ju alltid gott!

09.01 Dagens första möte och som vanligt körs det via skype så att alla 5 kontoren, runt om Sverige och världen, kan vara med. Det diskuteras rekryteringsplaner och hur Corona-situationen påverkar vår nuvarande och kommande personal.

10.45: Tar en liten bensträckare från arbetet framför datorn i arbetsrummet (i källaren) och går och kollar efter vad Max hittar på. Hittar honom i hans sovrum (även kallat gästrummet 😉 ) sovandes hårt. Han verkar lika trött som jag är idag och eftersom vi inte dragit upp persiennen i rummet var det mörkt och svalt. Nästan så att jag ville stanna kvar i sängen och sova en stund, men jag tar kanske en kort dag istället… Eftersom Adde inte är hemma så finns det ingen som peppar mig (vi har ju peppat varandra när vi isolerat oss hemma) att ta en förmiddagsfika, så man bara kör på tills något händer. Vi får se hur dagen artar sig… Tillbaka till datorn för att köra en stund innan jag tar en lunchprommis med bus.

11.34 Jo så att… Schemaläggning på schemat, v22-26 som ska ut.

12.27 Lunchprommis med bus

13.12 Snabblunch i solen medan jag svarar på jobbmejl.

14.58 Tar lite mellis. Världens godaste färska blåbär, älskar dem!

15.47 Meh, Valde att sitta i vardagsrummet efter lunch och nu tycker datorn nog att vi bör ta kväll snart, batteriet är slut och jag tar och går ner till arbetsrummet istället.

16.51 Har tagit kväll och fixar lite hemma istället. Den obligatoriska diskmaskinsbilden måste ju vara med ?

17.21 Adde är hemma på ett snabbt pit-stop och jag fixade några mackor till honom innan kvällens skytte.

18.32 Sitter ute i solen efter ett varv med Maxibus och tar och pratar med mamma och pappa en stund.

19.27 Dags för lite mat och Max får färs idag istället för kulor och idag är det tydligen ”ligga-och-äta”-dags. ?

20.47 Solen är på väg ner och det är vackert ute…

21. 30 Ute och vattnar i rabatterna, måste ju se till att mina nya planteringar mår bra. De får ju extremt mycket sol och då är det ju bra med mycket vatten också. Ljus-bollarna vi har vid staketet längst uppfarten lyser bra på kvällarna och de 8 vi har (står på rad men syns inte i bilden) skiftar färg och det är lite kul när det är ganska mörkt ute i trädgården. Vi måste fixa mer ljus =)

22.32 Då tar vi kväll och Max äter sin DS i sängen, som varje kväll, det är ju rutin =) Svårfotat dock då han är så himla ivrig…

Godnatt <3

Du kanske också gillar…

16 kommentarer

 1. säger:

  God morgon, hoppas du får en chans att vila under dagen.

  1. Karoleen säger:

   Tack tack! Vi får se hur det blir med det =) Hoppas du får en trevlig dag!

 2. säger:

  God morgon. Hundar och katter bryr sig inte om man behöver sova eller inte 🙂

  1. Karoleen säger:

   Nej, verkligen inte. Det är lite av charmen också =)

 3. A någon anledning kom jag in på inlägget från -19 där ni bygger ert staket. Var lite orolig eftersom det på första bilden var väldigt glest nedåt. Har man hund så såg man ju direkt att där kommer dom kunna krypa ut direkt…..men så såg jag sista där det var klart och kunde andas ut! Jag antar att det fungerar perfekt nu!?
  KRAM/Susie

  1. Karoleen säger:

   Hahaha, just det, kommer ihåg det. Många tyckte att staket var lite glest i början och tyckte vi hade en extremt bra dresserad hund om det skulle räcka =D Det har vi inte, han sticker direkt men det var inte heller riktigt klart. Nu är det klart och det är helt fantastiskt skönt att han kan vara ute och springa så mycket han vill. Men vi har bara hägnat in en del av trädgården, vi har ganska stort, så vi har ganska mycket kvar, men vi tar det i lite olika steg =) Dock är han så spänstig att han skulle kunna hoppa över det om han verkligen skulle vilja. Men han har inte velat ännu, *ta i trä*.
   Kram kram!

 4. Annika Roos säger:

  Tittar in på din dag. Roligt att se andras dagar, hur de går igenom samma Corona beredskaps elände, men ändå ser vardagarna helt olika ut.

  1. Karoleen säger:

   Ja verkligen, det är samma samma men ändå väldigt olika =)

 5. säger:

  Strålande solig promenad 🙂

  1. Karoleen säger:

   Oh ja, underbart väder!

 6. säger:

  Hoppas du fått en bra dag, nog är det aningens tröttsamt det här hemmajobbandet men på något sätt går det ändå.

  1. Karoleen säger:

   Jo, det är det. Eftersom både jag och maken har jobbat “hemma” så har vi haft varandra men jag ska erkänna att det inte är lika “kul” eller lätt nu när han är tillbaka på arbetet.

 7. säger:

  Tittar in på din dag, härligt att kunna vara ute och jobba lite, och färska blåbär är ju så gott!

  1. Karoleen säger:

   Ja, det är fantastiskt skönt att kunna göra viss del av jobbet via mobilen. Färska blåbär är en favorit!

 8. säger:

  Sköt att du kunde vara ute och njuta av den underbara vädret också. Lunchen såg väldigt god ut!

  1. Karoleen säger:

   Superskönt! Hade varit skönt med längre lunch men hade mycket att göra. Tack tack, smidigt med en matlåda i frysen =)

Kommentarer är stängda.