Food

Måndagskväll – skräp och pizza

Efter jobbet igår jobbade Adde lite med taket och sen tog vi och lastsäkrade släpkärran med hundratals råspontsplankor från takbytet som Svärmor lastat som ett tätt pussel och mötte upp Hansson vid tippen.

Medan killarna dumpade råspontet slängde jag kilovis med takpapp. Tungt som stryk och dammigt som fan, som vi fyllt hela flaket på Kujira med. Så skönt att slänga allt, att bli av med det gamla. Det är en del kvar hemma men det tar vi när vi blivit mer klara.

Som vanligt tackar vi för hjälpen med lite mat och idag valde vi Orhans Krog för middag. Det var länge sedan vi åt pizza då vi har slutat köpa hem pizza då den verkligen inte håller sig med 15-20 min resan hem. Men färskbakad pizza på plats går inte att tacka nej till.

Salladsbuffé – nomnom! Älskar rödlök!
En Fontana de Trevi med mozzarella

Sen började det vanliga tjattret! Skratt, historier och de vanliga berättelser från jobbet varvades med god pizza! Det var ju inte länge sedan vi träffades (vi sågs hela helgen) men hittade ändå massor att prata om. En bra kväll helt enkelt!

Du kanske också gillar…