Veckans bilder

Veckans bilder 2021 – v12

Nu börjar perioden när dessa tre är ständig följeslagare när man lämnar huset med bilen… Solglasögon använder jag jämt även vid molnighet ibland, mest för att mina ögon är lite ljuskänsliga och jag kan få migrän pga vissa typer av ljus.
Vårt sushi-te har tagit slut, vi dricker nästan alltid Jasminte till sushi och har letat länge efter Jasminte i butikerna vi besöker och hittar inte. Så jag beställde via nätet istället och fick denna fina hälsning från Amanda på Te-Centralen. Även mina tepåsar hade mitt namn på dem 😉 Det är sånt som gör en glad!
Har under veckan skickat in semesterlistorna till Unionen för granskning och det är så skönt att det börjar närma sig slutet av mars…. Alltid mycket att göra i Mars… Nu är nästa deadline 1/4 när semestrarna måste publiceras enligt semesterlagen!
Handlade i Mantorp en kväll i veckan, vi skulle köpa smörgåstårtebröd! Dvs stora skivor av bröd istället för att göra smörgåstårtan på toast. Superbra och finns i frysen!
Addes smörgåstårta blev överfylld som vanligt =)
Fick hem nya kaffeglas som jag ÄLSKAR, titta så vackert det blir med en Cappuccino! Men inser direkt att jag inte kan dricka kaffe med mjölk längre, får ont i magen direkt! Men glasen är från Zwilling och funkar till både kalla och varma drycker!
Hmmm…. tror att det är en viss hund vars tassar är lite skitiga…. Hela sängen är fylld med dessa vackra tryck! Tur att man tycker att han är söt!

Du kanske också gillar…