Food

Meshiagare 🍣

I eftermiddags var Adde ivÀg och gjorde nÄgot bra, han var VaccinationsvÀrd och hjÀlpte till vid Coronavaccinationerna! Han Àr bÄde vÀldigt snÀll min Adde men vill ocksÄ hjÀlpa samhÀllet med sÄnt som Àr bra för mÄnga. Han var ju inte ensam sÄklart, dom var ett gÀng som gjorde det tillsammans och dÄ blir det ju till och med kul, trots stor sÀkerhetstÀnk och försiktighet. Efter Äkte han och köpte Sushi sÄ vi fick nÄgot smaskigt till middag!

Jag fixade till Misosoppa som vi skulle ha till och kokade Jasminte till. Älskar Jasminte till sushi, det har en blommig och nĂ€stan lite söt smak som blir vĂ€ldigt trevligt till den salta och starka sushin.

SĂ„ vackert!

Sushi Ă€r ju inte bara gott men otroligt vackert ocksĂ„! Jag skulle sĂ„ gĂ€rna Ă„ka pĂ„ en ”riktigt” sushirestaurang dĂ€r kocken skapar sushi, smĂ„ konstverk, för kunden att Ă€ta. Det vore hĂ€ftigt! Men tills dess sĂ„ njuter jag av sushi varje gĂ„ng, sĂ„ ofta jag kan! 😋

Du kanske ocksÄ gillar