In-laws

Middag hos Svärföräldrarna

Äntligen var det dags att få träffa Svärföräldrarna på riktigt igen, nu när alla är fullvaccinerade och vi kan umgås utan att hålla avstånd. Vi lastade inbokad i bilen och värdet var fantastiskt och rullade mot EastRide.

Vi har träffats utomhus under pandemin blandandet när vi fick hjälp med taket förra året samt vår resa till Svärmors barndomssommarminne tidigare i år. Men det var läge sedan vi var i huset som även vi bott i, medan Svärföräldrarna var i Kanada samt när vi flyttade ner till Linköping 2014. Under tiden har huset föreändrats och renoverats och även sen vi besökt sist, bland annat ett nytt fräscht kök, nya tapeter och golv i många rum. Superfint!

En annan vacker renovering är deras vackra mur med den vackraste rosa planteringen, rosor överallt! Så vackert, blir så inspirerad av detta så jag skapade ett område i vår trädgård som jag hoppas kunna göra något liknande med, skulle vara jättefint!

Max levde livet i skuggan från altanen, och Adde och Svärfar bytte tyget till en markis i solskenet.

När kvällen rullade in och vi hade pratat om både det ena och det andra så fortsatte diskussionerna med lite ”grill-chips” 😂

Till förrätt hade Svärmor gjort små kavringssnittar, en hjortstek, en lax och en ädelost. Supergoda!

Till huvudrätt grillad fläskfilé med grillad sötpotatis. Grillad sötpotatis var nytt för mig och väldigt gott, kommer bli en favorit hos oss i sommar, har redan köpt sötpotatis 😉

Till efterrätt blev det hemmagjord Lemon Curd-glass med hallon, grädde och chokladsås. Mums!

Svärmor kan hon! ❤️ Vilken härlig middag vi fick!

När solen började gå började vi runda av och vi lämnade strax efter 22 till en härlig solnedgång. Och vi tog bakvägen hem via hägnen för att kolla in hjortarna och vildsvinen.

Det var inte många djur ute ikväll men ett par suggor med några småttiga kultingar…

En riktigt härlig dag efter så lång tid! Tack för allt, vi ses snart igen ☺️😉❤️

Du kanske också gillar…