Blog

Fem en fredag v41: Planering

God morgon! Fjärde dagen den här veckan som jag åker till jobbet, känns väldigt konstigt men samtidigt bra. Nästa vecka kommer jag inte kunna åka in lika många dagar då Adde är iväg till Stockholm en del och då får vi inte riktigt ihop det med Max. Men men det är nog så verkligheten ser ut framöver, variation!

Fredag betyder numera fredagsfrukost på jobbet samt Fem en Fredag hos ElisaMatilda och veckans tema är Planering. Oj, känns som att det är min grej, det är ju det jag jobbar med men vi får väl se, skomakarens barn och allt sånt… 😉

Listor!

1. Vad står på agendan idag? Är på väg till jobbet och där blir det nog en lugn start på dagen fram till 9-ish. Då börjar dagens möten men då har vi också dukat fram till frukost. Och fredagsfrukost med kollegorna är väldigt trevligt även om det tyvärr är ganska mycket möten som ligger “i vägen” 😉 Sen fortsätter dagen med många möten och mellan mötena ska jag göra min kapacitetsberäkning och alla andra arbetsuppgifter jag har! Vi har faktiskt inga planer för kvällen vad jag vet, men det hade varit härligt med att äta något gott och kanske öppna en flaska vin, men vi får se vad vi kan hitta på för att öppna upp för en härlig helg.

Förra veckans frukost!

2. Vad har du fått boka om i veckan? Ingenting. Alla aktiviteter som skulle göras har gjorts och det känns kanon.

Hösten är fantastisk men innehåller MYCKET löv…

3. Vad vill du stryka i helgen? Hmmm… tror inte att jag har så mycket planer så det är nog inte så mycket att stryka. Jag hoppas på att städa i trädgården inför höst och vinter och det är ju något som känns skönt. Förhoppningsvis är det lite härligt väder och inte regn.

4. Vad har du på planeringsstadiet? Altanen och köket slipar vi på lite från och till. Närmast är altanbygget, men allt är inte bestämt ännu.

Planering!

5. Hur planerad är du vanligtvis? Mycket och gärna 😉 Jag jobbar med planering och tycker att jag är väldigt bra på det själv. 😉

Du kanske också gillar…

23 kommentarer

 1. säger:

  Vilken underbar lönn! Men ja, det blir mycket löv. Normalt tar jag inte bort löv men de från valnöten räfsar jag ihop och kör iväg, det blir många säckar.

  1. Karoleen säger:

   Mmmm… alla våra ekar gör att vi måste ta bort löven, det går inte att låta det ligga kvar utan att gräsmattan inte kvävs.

 2. jag gillar planering. det sparar tid och gör att inget glöms bort. men en måste kunna vara flexibel och det tror jag att jag läsrt mig vara

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så!

 3. trevligt att äta frukost på jobbet, det gjorde vi ibland, vi krattar inte, det blir ny jord till trädgården.

  1. Karoleen säger:

   Ja, det är bra med ny jord av löven men om man har 7 ekar på tomten och 6 hos grannen så blir det VÄLDIGT mycket löv som då förstör gräsmattan.

 4. Ja du verkar verkligen vara välplanerad! Grattis! Och ha en fin helg!

  1. Karoleen säger:

   Tackar! Detsamma!

 5. säger:

  Ja du verkar väldigt välplanerad, men det är väl ett måste med ditt jobb 😁 Fast jag ska erkänna att det var jag också så länge jag jobbade. Numera är det väl lite si och så med planerandet och det känns rätt skönt! Ha en fin helg!

  1. Karoleen säger:

   Så är det ju, så fort man inte behöver något tappar man det snabbt 😉 Hoppas solen hittade dig också!

 6. säger:

  Oj, så härligt att vara bra på planering, kan inte påstå att det är min starka sida! Härliga höstbilder du lägger in, och det ser ut att bli sol i helgen, så ha en fin helg!

  1. Karoleen säger:

   Tack du! Hoppas helgen varit fin!

 7. säger:

  Underbara höstbilder!

  1. Karoleen säger:

   Tackar!

 8. säger:

  Härliga höstbilder! Jobbar du med planering? Då blir det en del planering kan jag tänka mig 😉 trevlig helg!

  1. Karoleen säger:

   Yes, planering och schemaläggning.

 9. säger:

  Bara jag tittar på ditt Excelark så får jag ståpäls, fast tvärtom. Har alltid beundrat mina kollegor som förstod sig på Excel. Jag lyckades då aldrig.
  Fantastiskt fina bilder som vanligt hos dig. Du och jag har väldigt lika skrivstilar. Listan kunde jag ha skrivit;-) Å väderappen i min mobil säger att det ska bli strålande sol, så jag hoppas att det gäller för dig med.

  1. Karoleen säger:

   Härligt med tvärtom ståpäls 😉 Ja, tack solen var framme hela helgen, mycket mysigt!

 10. Vilka härliga höstbilder o du verkar ha haft en skön lugn vecka 🙂

  1. Karoleen säger:

   Tack så mycket!

 11. Så härligt ändå att kunna fixa med hemmet så där. Jag hade gärna velat äga mitt hem också 🙂

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så, man känner sig rik tycker jag =)

 12. […] De som länkade förra veckan var: Ejmis, Debutsky, Tant Augusta, Teskedsgumman, Madeleine, Anette, Monika, Lilian, Bokdamen, Susanne, BP, Janerik, Paula, Emilie, Michaela, Helen, Emma, Kina, Klimakteriehäxan, Hannele, Mrs Calloway, Robert, Susie, Petra, Evelina, Karoleen. […]

Kommentarer är stängda.