Blog

Fem en fredag v. 46: Riktning

Kontoret i vackert ljus!

Friday Friyay! Visst är det skönt att det är fredag! Wohoo! Det har varit en lång vecka, jag har varit dödstrött och känner mig allmänt sliten. Men idag känns allt bra! Yay! En härlig helg väntar och jag längtar till nästa helg när jag ska träffa mina fina barndomsvänner i Stockholm, det ska bli underbart roligt! Men först innan helgen börjar kör vi en Fem en Fredag hos ElisaMatilda som vanligt, med veckans tema Riktning och fredagsfrukost på jobbet och sen förhoppningsvis en kort dag *håll tummarna*. Hur ser eran fredag ut?

1. Vad är något du kommit över? Att jag aldrig mer kommer bli förvånad över människors idioti. Så många dumheter som jag ser varje dag gör att jag numera helt har kommit över att tro bra om människan. Antagligen har jag alldeles för höja förväntningar på människan eller så är det något fel på mig.

Helgens “bytadäck”-lunch…. våfflor med toppingar till söta och salta.

2. Vad har du precis avklarat? En resursberäkning som ska skickas till kund varje fredag, och den skickade jag precis iväg.

3. När gjorde du senast ett avsteg? Alltså jag har ramlat av steget ner i ett avgrundsdjup som är svårt att komma tillbaka till när det kommer till att äta rätt, att äta via Viktväktarna som jag verkligen trivs med. Men jag måste komma tillbaka dit och få min mage på rätt köl och även att jag mår bättre i mig själv.

Storhandlade igår och då blev det en kebabtallrik till middag på lokala haket, Andreas Gatukök.

4. Vad har du på gång? Nästa helg ska jag till Stockholm med Grevinnan och titta på Pernilla Wahlgren har Hybris, shoppa och sen ska vi sova på hotell också. Och på kvällen ska vi också träffa K2 och Berget på middag. Det ska bli riktigt riktigt roligt, en minivariant av våra traditionella Tjejhelger!

Där i bakgrunden skymtas pumporna

5. När läste du senast en vägbeskrivning? När jag skulle hämta mina betongpumpor på ett ställe i Tornby som jag aldrig hört talas om. Det visade sig dock sen att grannen jobbar på just det stället, så jag hade ju kunnat fråga honom men ändå 😉

Du kanske också gillar…

19 kommentarer

 1. säger:

  En slik vaffel har jeg aldri spist.

  1. Karoleen säger:

   Väldigt god och rekomenderas varmt!

 2. Den där våfflan såg otroligt god ut! Mycket bättre än dom med vispgrädde och sylt, är inte så mycket för sötsaker nämligen…..
  KRAM/Susie

  1. Karoleen säger:

   Mmm.. gäller det våfflor så tycker jag den salta oftast är godare, det blir liksom lite för mycket av det ”goda” annars. Och älskar kombinationen löjrom, rödlök, smetana och om man har räkor! Mums! Trevlig helg!

 3. Du verkar ha mycket kul framför dig, grattis! Det behöver man.
  Kram och ha en fin fredag!

  1. Karoleen säger:

   Tackar, visst är det så! Detsamma!

 4. matvanor är det svåraste att ändra… hoppas det blir bra konsert, kanske behövs det vaccinpass nu… ha en bra fredag.

  1. Karoleen säger:

   Visst är dom, jobbigt men värt det! Har inte hört något om vaccinerads-krav på just den, men ska kolla up det. Tack!

 5. säger:

  Ja du har ju verkligen begivenheter att se fram emot! Ha det gott!

  1. Karoleen säger:

   Tack så mycket, och trevlig helg!

 6. försöker också hålla mig till WW – maten även om det blir ideliga avsteg. pommes frites ingår väl inte direkt i WW – dieten, men jag kan bli väldigt sugen så där en gång om året. är det klockljung du har på trappan? den ser väldigt fin ut.

  1. Karoleen säger:

   Osäker faktiskt, den är i alla fall väldigt vacker tycker jag! Trevlig helg!

 7. säger:

  Oh så mycket skoj du har framför dig, hoppas ni får det riktigt nice! Äta nyttigt går ju bra, ibland…men inte alla dagar i veckan. Men vi kämpar väl på ändå! Trevlig helg

  1. Karoleen säger:

   Visst gör vi det, det är väl det som är kampen att fortsätta trots att det kan vara jobbigt! Trevlig helg!

 8. Våfflan ser inte dum ut. 😉

  1. Karoleen säger:

   Mycket smaskig! Tack för titten!

 9. Håller helt med dig om mänskligheten o att även jag tappat tron… finns lite för mycket idioti.
  Våfflan ser helt underbart god ut. Ha en fin söndag

  1. Karoleen säger:

   Tack detsamma!

 10. […] De som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Madeleine, Monika, Lilian, Bokdamen, BP, Janerik, Kina, Hannele, Mrs Calloway Susie, Gerd, Ejmis, Helen, Anette, Paula, Tant Augusta, Sara, Karoleen […]

Kommentarer är stängda.