Blog

Glad Nationaldag!

Imorse fick jag sovmorgon och vaknade till att Adde bakade Scones i köket efter långtur med Busen. Han är underbar min man! ?

Dagen har bjudit på ömsom sol ömsom regn och vi har spenderat dagen med garderobsdörrarna i sovrummet. Lite stul och svordomar men nu är i alla fall alala 6 dörrarna uppe och intrycket i rummet blir väldigt annorlunda. Vi behöver dock fixa en av dörrarna som slagit sig rätt ordentligt, så en planka, ett par tvingar och en uppriven pizzakartong får agera slagningslösning ? Tjusigt värre!

Men men, det är Sveriges nationaldag och en dag som denna glädja vi åt att vi bor ett bra land, där sjukvården är gratis, vi har gott om mat på bordet och ett jobb att gå till. Trots pandemin har vi det otroligt bra! Heja Sverige! ??????

Du kanske också gillar…