Blog

Bloggutmaning December 2021: 3 december

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Hur är vädret utanför ditt fönster?

3 december

Ute är det vitt, vitt, vitt! Temperaturen pendlar mellan -7 och -12 och det ligger ett par cm snö på marken. Från och till snöar det lite, och himlen är bara vit…. Det är nästan lite kusligt, men ändå vackert och häftigt. Älskar när björkarna bara blir helt vita, det är vackert!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Men hur vackert har ni det inte? Det är inte lika vitt här men något, nu sägs det dock att plusgraderna är på väg. Trist, inte för att jag gillar denna form av minus men det hade varit trevligt med en snörik julafton utan slaskvinter.

    1. Karoleen säger:

      Jättefint, men tyvärr har det börja smälta nu…. så nu är väl vintern över för i år 😉

Kommentarer är stängda.