Jobb · X-mas

Julfest 2021

Strax efter 18.00 träffades en hel del av kollegorna på kontoret och skulle fira! Det stundade Julfest och kontoret hade pyntats och fyllts med trevliga människor, god mat, bubblande dryck och många skratt! Glögg, Julmat, Julklappsspel, ont i magen för att jag skrattde så, dans och bara den bästa typen av umgänge. Dessa människor, dom är guld! Kvällen slutade vid 01.00, när PP, Cabe och jag släkte alla ljusen och dansade ut med hög musik till väntande bilarna (Adde och PPs man skjutsade hem). Vi hade det bra ❤️ En riktigt bra kväll! Tack gänget!

Julklapparna ligger under granen!
Gottisbordet!
I köket dukade vi upp långbord med brasan ”tänd” 😉
Mys!
PP har pyntat kontoret riktigt fint!
Mat från P2 – gott!
Mer mat från P2!
Nomnomnom!
Julklappsspelet!
Efterrätt – chokladkaka med grädde och bär samt Pannacotta!
Här satt vi många timmar och skrattade och retades i ljusets sken!
En härlig kväll!