Blog

Fem en fredag v52: Gott nytt 2022

Nämen, är det redan Nyårsafton?! Vet inte hur många inlägg det senaste året som har börjat med en förvåningom att veckan, månaden eller året gått fort. Det där man tyckte var så konstigt när man var liten, att vuxna alltid sa att tiden går så fort, händer nu även för mig… Men men, att tiden går är väl en bra sak, det betyder att man lever, så man får se det positiva! Hur som haver, Nyårsafton!

Årets sista dag, en fredag och då är det som vanligt Fem en Fredag hos ElisaMatilda och denna gången handlar frågorna om ett Gott Nytt 2022! Vi svarar väl på dem även en sista gång innan vi träder in i 2022!

Kaffe, brasa och utomhushäng…

1. Vad hade du velat ha mer av i år? Händelser och att saker blev klara, kanske till och med avslut. Känns som att både 2020 och 2021 har varit limbo-år när man inte känner att man har avklarat något och gjort något. Visst har det ”hänt saker” men jag har velat ha mer.

En backsippa i solnedgången

2. Vad har varit din största framgång i år? Ingen aning faktiskt, kan inte komma på något alls om jag ska vara helt ärlig, och det knyter väl Ann lite till fråga 1.

Bild lånad från Podplay.

3. Vad ser du fram emot under 2022? Mer händelser! ÖMDK-livepodd, Iron Maiden-konsert (som skulle varit 2020) och förhoppningsvis någon resa till Skåne-land och hälsa på hos Svärföräldrana. Det har varit för lite sånt under de senaste åren!

Metallica på Ullevi 2019

4. Vad tar du med dig från 2021? Att ta vara på det lilla i vardagen och umgås med dem som håller dig kär, även om det är på avstånd, för det fungerar faktiskt!

Teamsfika!

5. Har du något nyårslöfte? Vänta inte till sista sekund, ge dig själv chansen att lyckas, du kan bara du försöker!

Ibland förtjänar man att fira med en Martini!

Du kanske också gillar…

11 kommentarer

 1. det känns verkligen som om 2020 och 2021 är förlorade år. tid som tagits från en. hoppas att 2022
  blir mera “normalt”. Gott Nytt År!

  1. Karoleen säger:

   Veryligen, det håller vi tummarna för! Gott Nytt År!

 2. Vi får hoppas på fler konserter och resor, gott nytt år!

  1. Karoleen säger:

   Ja det gör vi! Gott Nytt År!

 3. Häftiga bilder du har!
  Förväntningarna är alltid stora inför ett nytt år och ska så vara.
  Gott nytt år!

  1. Karoleen säger:

   Tackar! Ja så är det, Gott Nytt År!

 4. säger:

  Svaret på fråga fem var suveränt! Det borde alla ta med sig! Ha det riktigt gott!

  1. Karoleen säger:

   Det tog lång tid att lära sig det, men jag hoppas verkligen att jag kommer ihåg det i år när jag tvekar. Gott Nytt År!

 5. säger:

  Underbara bilder, både dina egna och de lånade.
  Visst är det märkligt att både 2020 och 2021 har passerat mycket fort. Så det stämmer liksom inte riktigt att “tiden går fort när man ha roligt”. För så roligt har vi då verkligen inte haft de senaste åren.
  Sedan har du helt rätt. Det går faktiskt att umgås med kompisar utan att träffas irl. Har också lyckats med det under året. Men jag skulle inte ha nåt emot en irl-kram då och då;-)
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt (Blogg-)År!

  1. Karoleen säger:

   Du har så rätt, IRL-kramar går inte av för hackor! Nej, mindre kul har vi ju haft tyvärr, men jag ser ändå tillbaka med lite glädje då jag fått många nya vänner via bloggen! ❤️ Tack för alla snälla kommentarer! Gott Nytt År!

 6. […] som länkade förra veckan var: Teskedsgumman, Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Karoleen, Susie, Madeleine, Bokdamen, Susjos, Paula, Kina, Emilie, Klimakteriehäxan, Debutsky, Tant […]

Kommentarer är stängda.