Blog

Fånga Februari 8/2 – Flopp

Denna Flopp är kanske inte helt Floppig, men också lite Flipp! Men detta passar in i min vardag just nu och mina tankar om var jag vill komma i mitt liv. Flopp är 8/2-tema hos Underbara Clara i hennes Fånga Februari-utmaning. Jag är ju som ni vet lite av en Väskoman och jag har många fina väskor som jag älskar. Denna heter Caroline och är från märket Lilly of Sweden och jag fick den i julklapp från Adde 2011 <3.

Har älskat den från första sekunden och den har använts mycket de senaste 10 åren, och är väldigt fin fortfarande. Perfekt storlek, passar både som en Handväska och Messenger. Det enda som har gett vika är “handtagen” som ser riktigt hemska ut numera. Alla års användande har tagit ut sin rätt.

Så efter många funderingar och idéer om hur jag skulle lösa detta, så bestämde jag tillslut att handtagen inte skulle bli bra hur jag än gjorde. Så jag bestämde helt enkelt att sprätta bort dem helt. Och nu har jag en fullt fungerande vacker väska som jag kan använda i många många år till…

Det handlar om att se att väskan hade många år kvar att leva, och den är en riktigt bra väska. Men en del av den fungerade helt enkelt inte längre. Den smutsade ner kläder vid användning p.g.a. de trasiga handtagen. Att använda det man har och inte konsumera mer när man har tillräckligt! Som ni vet försöker jag enbart köpa väskor som är hållbara och i läder så att jag får väskor som håller länge, men de väskorna som jag redan har som inte är läder måste jag ju se till att använda på rätt sätt!

Du kanske också gillar…