Weekend

Söndagsmorgon

Vad gör man som gräsänka? Jo, man ser till att ha en trevlig söndagsmorgon med god frukost!

Vid sju ville Max ut… sovmorgon ju! Nice! Men mindre nice att det var liiiite kallt i huset, vi stängde av värmen eftersom solen värmt upp huset en hel del, men jag glömde slå på det igårkväll. Oops!
Ute var det lagom bitigt… solen hade inte hunnit värma upp något alls. Men prommis är ett måste… sen ni ”monstret” under eken, ser ut som något ifrån Ghostbusters 😉
Frukost! Idag gjorde jag allt jag var sugen på… Stekt halloumi med tomater, chili och svartpeppar. Larsas blåbärsyoghurt med extra yoghurt. Det är en nyhet i mejerikylen och sååå god, kommer bara köpa den numera! Lättstekta ägg med korv och så kaffe och apelsinjuice. Som en liten buffé av godsaker! Bullens blick säger allt, ”…och jag får bara torra kulor matte?”
Och så får jag njuta av dom här skönheterna! Något med kombon av rosa och rött som får mitt hjärta att smälta, trots att jag hela livet sagt att det är en kombination som helst enkelt inte får finnas!

Du kanske också gillar…