Blog

Fem en fredag v11: Blandat

God morgon Fredag! Denna veckan känns som att det har gått väldigt fort. Dels jobbade jag hemma mån-ons eftersom Adde var iväg på utbildning i Sollefteå men också att det gått i ett med sommarplaneringen av 600-ish handläggare. Det är mycket pusslande och jag hoppas vara klar i början på nästa vecka!

Tre hjortrumpor! 2 med gigantiska horn, härligt när man får se dessa skönheter.

Men först blir det Fem en Fredag hos ElisaMatilda med tema Blandat. Det är ett passande tema till veckans helg när det blir en salig blandning av aktiviteter och saker som måste göras. Adde fyller år på måndag så lite förberedande inför hans födelsedag, men vi firar nästa helg så det blir nog bara ett litet firande hemma =)

1. Hur har din vecka varit? Som jag skrev tidigare så har den varit kort! Det känns som att det är kanske tisdag idag, men jag är tacksam att det är fredag. Jag sitter och pusslar och pusslar, flyttar en vecka hit eller dit för att se till att täcka alla kompetenser som våra handläggare besitter.

2. Har du upplevt något nytt i veckan? Ja, eller upplevt kanske det inte är, och hur dumt det än låter så fick jag lära mig i veckan att det finns en stad som heter Skellefteå OCH en stad som heter Sollefteå. Jo, men jag tackar! Vad är det med Sverige och att ha städer som låter exakt likadant…

Adde var låååångt borta…

3. Vilket problem fick du lösa i veckan? Alltså allt handlar ju om mitt pusslande av sommarsemestern för handläggarna, och problemet att ALLA vill vara lediga mellan vecka 29-32. Det är ju tyvärr inte så att vi kan stänga ner helt och hållet, utan måste ha en jämn fördelning av semestern. Och det är inte helt lätt att lösa! Och på det privata planet fick jag se till att Max inte saknade Adde. Många gos med filtarna som luktar husse!

4. Vad har du haft för mål med veckan? Bli n-ä-s-t-a-n klar med Semesterplaneringen, så att det bara är småsaker kvar nästa vecka. Jag behöver gå över det med andra samt med facket och sedan ska det presenteras 1 april. Skulle även vilja se till att få huset storstädats inför nästa helgs festligheter.

En dimmig morgon!

5. Kommer helgen bli bättre? Bättre än vad? jag tror att det kommer bli en fullspäckad helg, men jag hoppas kunna läsa någon bok som jag beställt och ska hämta i eftermiddag. Jag känner att jag skulle vilja sitta på ljugarbänken och läsa en bok i solen.

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. haha, det finns många orter… och gator som heter likadant, tufft för brevbärare, speciellt före postnummer

  1. Karoleen säger:

   Visst gör det…. FÖrvirring deluxe 😉

 2. Det låter inte som en helt enkel uppgift att fixa sommarschemat när det är så många personer som vill vara lediga samtidigt. Kan tänka mig Max saknar sin husse.

  1. Karoleen säger:

   Nej, tyvärr är det inte det, men det måste göras och man hoppas bara att man inte gör allt för många besvikna =(

 3. känner igen det där med semesterschemaläggningen. det är ingenting för veklingar! men det brukar ju gå till slut. hoppas att du får en bra helg med plats för läsning av bok

  1. Karoleen säger:

   Jo då, jag börjar bli klar nu… känns sååå skönt! Detsamma!

 4. säger:

  Jag tycker att du helt enkel ska ta dig tid och sätta dig på ljugarbänken och läsa och njuta, efter en till synes fullspäckad vecka! Gör det! Ha det gott!

  1. Karoleen säger:

   Tack! Då gör jag så, ibland behöver man bara ha någon annan som säger att man “får” 😉

 5. […] Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Anki, Madeleine, Gerd, Evelina, Hanna, […]

Kommentarer är stängda.