EFIT

EFIT 2022-05-04

God morgon! EFIT idag, det kan ju bli kul, häng med vetja!

06.01 God morgon! Börjar så klart dagen med en bild på Max i sängen. Så mysigt att han kommer in och gosar varje morgon. Jag vaknade dock med migrän idag och febern och hostan fortsätter. Jag hoppas så att det blir bra snart.
07.30 Frulle framför datorn! Det får bli en sån morgon. Migrän och feber är en spännande kombo, orken tryter och då får det blir snabbfrukost.

08.29 Loggar in på dagens första möte! Jobb jobb jobb – möte möte möte!

09.51 EFIT-bilden! Passar på att fylla och starta diskmaskinen när jag hämtar en kopp kaffe.
10.46 Bygger nya kurvor för ny kund och tar huvudvärkstabletter. Migränen vill inte ge sig och det är nog dags att ta lite salt, vatten och kaffe har inte hjälpt.
11.12 Kolla den lilla söta tungan! Lillabus sover ju i gästrummet på dagarna, där jag också sitter och jobbar. Det är så mysigt att ha sällskap.

12.15 Lite lunch på det här då…. Tomatsoppa med grilled cheese är underskattat! Nomnom!
13.34 Blommar! Ser att en av orkidéerna i köket har börjat blomma, tror det finns 8 knoppar till på grenen, den kommer bli så vacker!
14.47 Snart klar med prognosarbetet! Inte helt rätt siffror, men det är nog det bästa vi har i dagsläget för den nya kunden… Vi får se var det bär av!
15.52 Nytt upplägg! Efter möte med kund så har vi fått fri händer att ändra på en fil som vi velat ändra på länge… nu är det dags att fundera ut det bästa sättet att göra detta på!
16.52 Nämen! Jobbar fortfarande men behöver lite koffein.
17:48 Dags att avsluta dagen! Trött i huvudet och måste ta och avsluta. Kommer inte längre utan lite mer funderande men huvudet är trött nu.

Mellan sista bilden vid 17:48 och 21:04 gjorde jag verkligen ingenting förutom surfa på mobilen, så det blev inga bilder alls.

21:05 Solnedgång! Adde kommer hem från skjutbanan, solen är på väg ner och det blir nog inte så mycket bättre än så här =)

Du kanske också gillar…

6 kommentarer

 1. säger:

  Tittar in på din dag. Hoppas migränen gav sig, sådant är jobbigt om man ska försöka vara alert och på hugget och jobba.

  1. Karoleen säger:

   Det är ju sånt man tyvärr måste utstå ibland, men tack för omtanken! ❤️

 2. säger:

  Inne och kikar på dina bilder!
  Ha en skön kväll!
  // Anna

  1. Karoleen säger:

   Detsamma!

 3. säger:

  Så gott med tomatsoppa med grilled cheese.

  1. Karoleen säger:

   Oh ja! Riktigt gott!

Kommentarer är stängda.