Photography

Önskefoto

I samarbete med Önskefoto och Buzzador”

Buzzador testare

Jäklar i min låda vad nöjd jag är med min nyaste fotobok från Önskefoto! Som Buzzador fick jag testa att göra en dotobok och valde att göra en bok om våran resa till Höllviken 2019. Jag har känge velat göra mina egna Coffee Table Books från våra resor och nu äntligen har jag börjat!

Det var superenkelt att jobba i appen och skapa boken. Valde denna gången att inte lägga till några texter men man kan lägga till text, symboler och en hel del annat!

Färgerna är lysande och standardpappret är väldigt bra tjocklek och kvalitet.

Jag kommer garanterat använda Önskefoto för mina kommsnde böcker, superfina!

Vill ni testa Önskefotos fotoböcker har jag ett erbjudande till er, 50% rabatt på kalendrar och fotokort! Anväd denna länk och RABATTKOD: JULBUZZ22. Gäller tom 12 december 2022.