Food

Sushidejt

Efter jobbet idag tog jag bilen till Tornby för att fixa några ärenden. En tur på Ikea för att fixa med bäddmadrass och lakan till gästsängen, och lite annat smått och gott! Jag förundras alltid över något vackert i porslinsväg eller glas men JAG FÅR INTE KÖPA MER GLAS JUST NU! Det är verkligen fullt i alla skåp men jag stod länge och tvekade… Givetvis blev det en drös ljus och en stor grön växt. Inser nu stt jag borde nog köpt två på en gång men kunde bara bestämma mig för en växt och var osäker på om jag vilka ha två likadana. Får ta ett varv till 😉 Hade 18!!! Saker på min plocklista men bockade bara av ett fåtal och la till 7! till på listan. Inte lätt att försöka inte köpa hela Ikea!

Sen behövde jag köpa nya skor. Har haft både svarta och bruna Boots/Stövletter (som går upp till anklarna) men jag har efter många års användning gått sönder dem och slängt dem. Köpte 3! par på vår tjejresa till Öland 2017 och det är ju ändå ganska bra ”Cost per Wear”!

Gillar dem för det blir lite mer uppklätt och väldigt mycket snyggare än Sneakers. Hittade två par, eller egentligen fanns det mycket snyggt men alls övriga var fodrade och det vill jag inte ha, det blir alldeles för varmt. Nöjd, men får se hur de sitter när jag testar lite hemma, svårt att testa skor på kvällen tycker jag.

Efter en snabbtur till affären för att köpa lite ingredienser inför lördagens Taco/Tequila så bar det av mot KinaThai för avhämtning av kvällens middag, Sushi!

Sushin är som vanligt supergod och vi bryggde te till. Varmt Jasminte att dricka till förhöjer smakerna tycker jag. Älskar det!

Ja, det blev vårt torsdagsdejt det! Mer behövs ju faktiskt inte! Egentligen behöver jag bara HAN, men lite god mat skadar ju aldrig 😉

Du kanske också gillar…