Festivities

Nyår 2022

Nyår 2022 blev ju inte som vi tänkt pga sjukdom. Jul blev ju också förstört så varför inte även nyår när vi ändå håller på. Är så irriterad och frustrerad över att människor inte fattar bättre, man kan inte åka till jobbet och smitta alla andra, SPECIELLT inte inför jul! Men men, nu är det vad det är och jag mår som jag mår, snart 2 veckor senare och hostan sitter dom berget. Wohoo!

Men det var inte det jag skulle berätta! Jag skulle visa vad som blev vårt Nyår istället gör att umgås med vänner. Adde och jag hade planerat på en trerätters men orken fanns helt enkelt inte, så Plockbricka it is!

Vi plockade ihop en bricka med lökringar, mozzarella sticks, Cambozola och Ädelost med kex, Kronärtkockor, Kycklingröra med rågkrustader, Rotterdamost i skivor, Lindt-kulor (som jag får testa dom Buzzador!), egenskivad Prosciutto, tunnbrödsrullar x2, en dijonsenap och hästkött samt lax och pepparrot.prpparrotsfärskost och vitlöksfärskost till kex. Ugnsgräddade rödbetor med chèvre. Och så sist Smetana med rom och rödlök som serverades med lantchips. Mycket gott, men eftersom vi inte ätit något sen frukost så blev det en bra middag, men med en hel del kvar 😉 Till detta drack vi en Alpha Zeta Amarone. Mycket bra kombo!

Efter maten hade vi tänkt att äta en Chokladmousse men det orkade vi inte. Så det får vi ta en annan dag!

Till Nyår korkade vi upp en Piccolo-flaska champagne och skålade in nyåret på bron. Max var lugn men ville inte stå på bron med oss och kolla på fyrverkerierna! Jag fascinerades över att folk inte har sina lampor och julbelysning tända men de köper Fyrverkerier fortfarande. Idioti, men det är kanske bara jag. Jag är inte så imponerad längre, när man sett bidragen till Fyrverkeri-VM eller Fyrverkerierna i Dubai är det inte mycket som slår det.

Gott Nytt År!