Adde, Pistolskytte

Sveaträffen 2012

Vår pistolskytteklubb PK Svea anordnade sin årliga pistolskyttetävling Sveaträffen och Adde och jag var på plats för att hjälpa till. Adde stod ute på station och jag stod inne i stugan och hjälpte till med matförsäljningen/serveringen. Tyvärr var vädret inte det bästa så det blev färre starter än vad vi egentligen hade hoppats på. Men det blev trots allt en riktigt lyckad tävling och både medlemmar och gäster blev nöjda =)

Det var trevligt att få vara med på en sån här tävling och se hur det fungerar och vad det innebär. Nästa gång kanske vi till och med ska vara med och tävla själva. Men vi får väl se, det gäller att ha tränat lite tills dess =)

Här kommer lite bilder från dagen…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…